Penis

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Penis
Denne merkelige typen ser ut til og ha stor penis.
Denne merkelige typen ser ut til og ha stor penis.
Vitenskapelig(e)
navn:
Penus Pikkius
Norsk(e) navn: Penis, kuk, pikk, tiss, tissemann, tisseladd, snopp, salamien, kølla, kjeppen, kjepphesten, laksen, pølsa, stanga, lille Willy Wonka, herrelemmet, snikkaboden, halvmetern og det tredje beinet.
Hører til: Mannen
Antall arter: Mange
Habitat: Helvete
Utbredelse: Fra helvete til himmelen
Delgrupper:
  • Stor, middels og liten
Odd Nerdrum viser hva han har under skjørtekanten og den er fin og lang med en deilig form.
"Ææææ! Det var en ordentlig stor en!!

En penis er en meget pen gjenstand som er ganske spesiell hos mennesker. Penis forekommer også hos andre skapninger enn mennesker; den er vanligvis størst hos voksne menn. Det er mange menn som lurer på hvordan den første penisen oppsto. En teori er at penisen ble vrengt ut da den første kvinnen ved navn Eva (ved et uhell så klart) satte seg på en elektrisk ål i Edens hage. Det er ganske normalt og kjøre den rett inn i rumpehullet. Stor penis er ofte tegn på at man ikke trenger å ta IQ-test.

Smak

Smaken sies å minne om peppermynte med et hint av melk, blåbær og sæd. Likevel mener man at penisen smaker forskjellig fra gang til gang, som blant annet pizzadeig eller fiskeboller, kjøttdeig, og hestesæd.

Få-Større-Penis-I-Dag Metoden

Man kan forlenge penis ved hjelp av sugejobb-metoden. Under sugejobb-metoden suger en kvinne på penisen til mannen, som vil føre til forlengelse av penis.

Slik virker Jes-Extender

Jes-Extender ® bruker strekking for å støtte menneske-kroppens naturlige evne til å endres og utvikles under fysisk påvirkning. Kjøp Jes-Extender ® penis forlenger nå! Den verdensberømte originale penis forlengeren, solgt i mer enn 100 000 eksemplarer! Nå med prisgaranti! Der er den eneste metoden for penisforlenging uten operasjon som beviselig virker. Jes-Extender® er godt omtalt i pressen. Les omtale i VG og Dagbladet!

Har du liten penis? Det er veldig unormalt. Gå til legen eller be noen suge deg så den hovner opp. Det er ganske normalt.

Kallenavn Penis, kuk, pølsa, Brannmannen, slangen, fittekjøreren, tralla, USB'n, innpluggen, skrumpen, banan, spruteren, brannslangen, kølla,