Per Sandberg

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Gladgutten Per Sandberg.

«Jai elske Per»

- Bahareh Letnes om Per Sandberg

«Agurken va et uhell, æ beklaga te Gjertrud sin familie»

- Per Sandberg om hendelsene på Coop

«Iran? Æ har aldri vært i Iran»

- Per Sandberg

«Ja da, Persertøsa pulte seg til alt»

- Siv Jensen om Per Sandberg

«Julepresang? Han ville satt pris på CDen «Armageddon:the album». Det setter han pris på.»

- En FRPer om Sandberg

Per Sandberg, fullt navn Per Farhad-Muhammad bin al-Ardeshir Nassar Sandberg, i sine yngre dager også kjent som Sexy-Per og Persertøsa (født 6. februar 1960 i Teheran) er en norsk-iransk politiker, modell, kokk, servitør, bartender, fabrikkarbeider, butikkmedarbeider, kirurg, forsker, skuespiller, reality-TV-deltaker, sanger, klarinett-, tamburin- og saksofonspiller, terrorist, utvikler av kjernefysiske våpen, språklærer, general, imam, stripper, prostituert og flyvende teppe-instruktør. Sandberg selv hevder å være fra bygda Skogn i Trøndelag, og har også uttalt at han er "helnorsk og setter hvite mennesker som ham selv over alle andre". Disse uttalelsene har derimot vist seg å ikke stemme, etter at FBI gikk dypere inn i saken og bekreftet at han opprinnelig er fra Irans hovedstad Teheran. Sandberg har lenge vært kjent som FrP-politiker, hvor han har hatt stillinger som nestleder og fiskeriminister i Erna "The Dictator" Solbergs regjering, dette uvisst om hans bakgrunn som terrorist og atomvåpen-utvikler i Iran. Per Sandberg har som modell vunnet skjønnhetskonkurransen Mr. Iran sju år på rad, fra 1987 til og med 1993, og blir ansett som et moteikon i den muslimske verden den dag i dag.

Tidlig liv[rediger]

Per Sandberg vokste opp i denne bakgaten i et fattig strøk i Teheran.

Per Sandberg (da kjent som Farhad-Muhammad bin al-Ardeshir Nassar) ble født i et lite smug i den fattigere delen av byen Teheran i Iran. Hans far skal visstnok være Al-Qaida-leder Osama bin Laden. Hans mor er per i dag ikke kjent, fordi det er forholdsvis vanskelig å skille bin Ladens 50 koner fra hverandre, når alle bruker de samme heldekkende svarte plaggene. Sandbergs oppvekst skal ha vært vanskelig, fordi han vokste opp blant drap, terrorisme, våpen og narkotika i de mørkere delene av Iran og resten av Midtøsten. I følge enkelte undersøkelser skal han visstnok ha hele 1803 hel- eller halvsøsken spredd over hele den muslimske verden, som et resultat av hans far Osama bin Ladens herjinger.

Sandberg startet tidlig å lage mat for å brødfø sine flere hundre søsken, tanter, onkler og mødre. Hans kokkekunster skal av hans familie bli beskrevet som "eksepsjonelt gode", noe som gjorde at han raskt ble hyret av en finere restaurant i den rikere delen av Teheran. Selv om Per Sandberg tjente en god slant i måneden på sin matlaging, ønsket han ikke å drive på med dette noe lengre. Fremdeles ung ble han ansatt som stripper av en av Teherans større og høyt respekterte strippeklubber, "گاوهای سکسی تهران". På siden av jobben som mannlig stripper, drev han også på med prostitusjon, hovedsakelig blant homofile menn og eldre turister fra Tyskland og Storbritannia. Han valgte selv å slutte med denne "ekstrajobben" etter et par år. Han har aldri forklart helt hvorfor, bortsett fra at han en gang fortalte en journalist fra Dagbladet at han hadde "sår stump". Det var som stripper Sandberg faktisk fikk navnet Per Sandberg, som han benyttet som sitt kunstnernavn. Han ble raskt kjent som Sexy-Per blant strippermiljøet i Teheran. Sandberg fikk dessuten tildelt kallenavnet Persertøsa i en VG-artikkel fra 2003, på grunn av sin bakgrunn som stripper.


Terrorisme og det iranske forsvaret[rediger]

På 80-tallet ble Sandberg hyret av sin far Osama bin Laden til å være med i hans "klubb" Al-Qaida. Bin Laden kalte terroristgruppen "Klubben" for at den skulle virke forlokkende for Per Sandberg, og han ble raskt medlem fordi han angivelig trodde det var en klubb for kåte, single menn. Sandberg ble, i følge han selv, utrolig skuffet når han fant ut at det faktisk var en terroristisk organisasjon, men deltok likevel for å "ikke skuffe sin far", som han uttalte i et intervju i 1994. Han fant senere ut at Al-Qaida ikke var noe for han, da han fikk vite at han var nødt til å reise til USA og sprenge seg selv i lufta, og å reise til USA hadde han absolutt ikke lyst til.

Etter sine dager med en karriere i Al-Qaida ble Sandberg skuespiller, og var med i en rekke iranske filmer og TV-programmer, inkludert لعنتی بز (Goat Fuckers), جهاد بعدی (The Next Jihad) og storsatsingen 9/11 - An Al-Qaeda Story, som Sandberg også var med på å planlegge i forveien. Filmen ble spilt inn den 11. september 2001 i New York. Filmen ble aldri utgitt fordi alt kamerautstyr og alle skuespillerne bortsett fra Per Sandberg gikk tapt under innspillingen. Etter sin karriere som skuespiller arbeidet han som kirurg på sykehuset i Teheran, hvor han fikk sparken fordi alle pasientene hans døde. Han ble likevel ansett som en dyktig kirurg blant sine medarbeidere, og var visstnok en mester på å kutte opp hjerner i forskjellige former. Han skal blant annet ha skjært ut roser, dyreansikter og portretter av iranske ledere i sine pasienters hjerner.

Sandberg skal ha blitt sagt å være særdeles flink til å bygge bomber under sin tid som terrorist, noe som gjorde at han på slutten av 1980-tallet ble hyret av det iranske forsvaret for å utvikle kjernefysiske våpen. I løpet av en periode på et par år klarte de å bygge 10 atomvåpen. Sandbergs fremragende innsats gjorde at han i 1992 ble forfremmet til general i den iranske hæren. Her møtte han den kvinnelige spionen Bahareh Letnes. Han ble stormforelsket i henne, til tross for at hun bare var to år gammel på den tiden. Han ble året etter anklaget og dømt til døden for pedofili, og han så ingen annen utvei enn å flykte fra landet.

Flyktning i Norge[rediger]

Per Sandberg stiller moteriktig opp som modell for motebladet Sexy Iran.

På 90-tallet kom Sandberg som politisk flyktning til Norge. Han bosatte seg på Skogn i Levanger i Trøndelag. Etter at han kom dit valgte han å gjennomgå en rekke plastiske operasjoner for å bli hvitere i huden, og dermed se mer "norsk" ut. Han fjernet også monobrynet, den brede barten, og håret på ryggen som iranerne er så kjente for. Sandberg tok dessuten norskkurs, han lærte fort og tok selv jobb som språklærer senere. Det er derfor mange av Levangers innvandrere i dag snakker en blanding av norsk og persisk. Han sluttet senere i denne jobben. Over lengre tid hadde han deltidsjobber som bartender på flere utesteder i Levanger og Trondheim. Han ble sparket fra alle stedene fordi alt han gjorde var å strippe foran gjestene.

Til slutt fikk Sandberg fast jobb på Coop-butikken på Skogn, hvor han raskt fikk sparken fordi han hadde samleie med flere enslige kvinner og menn bak grønnsaksdiskene. I et av tilfellene som ble beskrevet skal en stor agurk, en tomat og en pakke spagetti blitt brukt flittig på en kvinne i 80-årene, for så å bli lagt tilbake i hyllene. Den eldre kvinnen ble sendt på sykehus fordi en halv agurk og flere biter spagetti angivelig skal ha blitt sittende fast inne i kvinnens endetarm. Det hele resulterte i en 12 timers lang redningsaksjon inne på butikken, og Per Sandberg fikk sparken. Kvinnen døde senere av skadene han hadde påført, noe som førte til at Per Sandberg fikk fengselstraff i 8 år. To år etter at han havnet i fengsel hjalp Siv Jensen han med å rømme. Fengselsvaktene og poltiet orket ikke å ha noe mer med Sandberg å gjøre noe fordi de så seg lei av hans seksuelle og ofte grove strippeopptredener i fengselet, og ønsket derfor ikke å foreta seg noe. Dommen ble senere fjernet, og Per Sandberg var en fri mann.

Poltiker i FrP[rediger]

«Per Sandberg var en dyktig mann, god på kontoret og steike god i senga»

- Carl I. Hagen

Siv Jensen lovte å hjelpe Per Sandberg inn i poltikken mot en liten runde i senga, noe hun selvsagt fikk. I 2006 ble Sandberg utnevnt som nestleder i Fremskrittspartiet etter at Siv Jensen ble partiets leder, igjen mot en liten runde i senga. I FrP-miljøet ble hans kallenavn Persertøsa dratt frem, og ble brukt ofte på grunn av hans horete atferd blant både kvinner og menn i partiet. Carl I. Hagen skal ha følt seg spesielt "berørt" av Per Sandberg, og omtalte han som en mester på både kontoret og i senga. Sandberg skal visstnok ha pult seg til alt innad i partiet, noe som forklarer hans store politiske suksess.

Sommeren 2018 ble det kjent at Sandberg var på ferie i hjemlandet Iran sammen med sin gamle flamme, spionen Bahareh Letnes. Ferieturen resulterte i hans avgang, og hans politiske karriere hang i en tynn tråd, for han kunne ikke pule seg ut av dette. Sandberg fryktet at han skulle havne bak kassa på Coop igjen, men innså at dette var umulig, fordi han hadde fått beskjed om å holde seg minst 200 meter unna hver eneste Coop-butikk i landet etter hendelsene på Skogn. I stedet valgte han å delta i reality-programmer på TV, som så mange kjendiser som har falt litt utenfor har gjort. Han er nå aktuell med Farmen Kjendis, Charterfeber og Skal vi danse, de to sistnevnte med sin elskerinne. Han er også fått forespørsel om å være programleder i God morgen Norge sammen med Vår Staude og rolle som Fantorangen i Barne-TV-programmet Fantorangen, men om han har godtatt disse tilbudene er så langt ikke kjent.

Seksualitet og seksuell legning[rediger]

Per Sandberg har selv sagt at han sliter med lillemann, og at den ikke alltid spretter opp, selv ikke når Bahareh er der. Dette gjorde at han på 70-tallet oppfant Viagra. Det spekuleres i om hans ereksjonsproblemer kommer av hans guddommelige penislengde. Sandbergs penis er i følge offisielle målinger hele 48,7 cm. lang. Sandberg selv drar den litt lengre og sier at den er 50 cm. Alle hans tidligere sexpartnere har bekreftet at den er lang, og kun Trine Skei Grande og Vladimir Putin skal ha lengre peniser. Denne lengden kan gjøre det vanskelig å få hele staken opp i været, med tanke på hvor mye blod som må strømme til, og Sandberg er i tillegg kjent for å ha veldig tynt blod, noe som kan resultere i problemer som disse.

Det har flere ganger vært spørsmål rundt Sandbergs seksuelle legning. Han har en lang historie bak seg hvor han har hatt samleie flere ganger med både kvinner og menn. Selv sier han at han er 100 % heterofil, noe som hans samboer Bahareh Letnes er enig i. Carl I. Hagen, Mulla Krekar, Barack Obama og Siv Jensen blant flere, er menn som hevder at de har hatt sex med Per Sandberg. Enkelte spekulerer på om Sandberg benekter sin egentlige legning fordi han følger en streng islamsk tro, og som de fleste vet er det å blande Islam med homofili vanligvis ikke en god idé, bortsett fra i Teherans strippeklubber, hvor Per Sandberg har vært ofte.