Pi

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Pi - π - er et uttrykk. Det kommer fra engelsk og betyr å urinere. Den matematiske formelen er bare en komplisert måte å skrive 6.66 på. Grunnen til de kalte det pi var på grunn av at i gamle dager var 666 et ondt tall som ble fordrevet av de andre tallene fordi det representerte satan.

666 ble veldig lei seg og bestemte å hevne seg på de andre tallene. Derfor hoppet det inn i hodet til en veldig kjent person, nemlig Adam. Adam er kjent for å ha oppfunnet Eva, tissefanten og selvfølgelig også pi. 666 ble veldig kjent da det fikk sitt nye navn: Pi, og alle de andre tallene ble fort veldig misunnelige. Det var derfor 777, (det heldigste tallet), Bestemte seg for å kalle seg selv Po, fra engelsk poo poo, som betyr å gi avkall på sine eskrementer. Po ble desverre ikke noe mer enn en barneTVseriehelt med rød drakt og smilende alien fjes som gjemsøker tv2 om nettene med sine tre andre teletubbies-venner. Pi hadde dårlig innflytelse på Po. Etterhvert som tiden gikk ble Po glemt å ble et stor nobody, men nå nylig har Po blitt funnet etter å ha mystisk forlatt rampelyset. Po opplyser om at han ikke lengre skal gå under navnet Po, og er i dag kjent under navnet bleieutslett.

Pi er i dag mer kjent enn noen gang tidligere, med sine oppdagelser av hasj, anarki og sin selvbiografi: pee for dummies .step 1 -spelling youre name in the snow.

Pi i historien.[rediger]

Folk har hatt feil oppfatning av pi oppgjennom historien, mange har også absurde tvangstanker om at pi er latin, står for 3,14 og ble oppfunnet av grekerne og brukes til å gange med diameter for å få omkretsen av en sirkel. Alt er selvfølgelig bare sludder og en enkel "cover up" fra militæret si side, grunnene kan være mange til hvorfor militæret ønsket å holde Pi hemmelig fra offentligheten. Allikevel er den mest sansynlige årsaken militærets hovud-sjefs-boss, A-dork Hitler. Siden han er en masjovonistisk pig som synes at pi er en fornermelse av menns unødvendige dingel-dangel, er vi bedre foruten. Sludder! Pi er en helt fantastisk oppdagelse som må deles med verden. Uten den, hadde mennesker blitt en oppblåst balong av overflødig væske som hadde sprunget lekk ved den minste lille kvasse kant.


Pi-dagen[rediger]

Den 14. mars(3/14) er den offisielle π-dagen. Da serveres det bare πils, πe, kjerlighet på πinne og πnutts.

Pi siden middelalderen[rediger]

Pi er 22/7. Matematikerne har, i samarbeid med frimurerne, klart å etablere en hardnakket myte om at Pi er et besynderlig tall med bestemte egenskaper og dessuten uendelig med desimaler som bare kan utregnes av en sertifisert matematiker, lisensiert advokat eller forbannet revisor.

Pi.gif

Å! Tallet![rediger]

Here goes:

Pi.jpg Approx. femti desimaler.