Pingvin

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Pingvin
Pingvinen - en av menneskehetens største fiender.
Pingvinen - en av menneskehetens største fiender.
Vitenskapelig(e)
navn:
Pingu Pingo
Norsk(e) navn: Pingvin
Hører til: Fugler
Antall arter: 17
Habitat: Is og hav
Utbredelse: Sydpolen, Sør-Amerika og Sør-Afrika
Delgrupper: Keiserpingvin
En vanlig pingvin som hater mennesker!

Pingviner latin (pingvinus anal), også kjent som penisvinger. Er en av menneskenes største fiender. Disse skapningene snakker først og fremst et språk kun matematikere og gamere kan. Det offisielle Pingvinspråket heter Linux og er ikke for nybynnere, eller noobs.'Pingviner soler seg bare på magen, og har derfor et stort fargeskille mellom magen og reste av kroppen. Det gule nebbet er en effekt av kraftig urinering i nese området. De fleste pingviner er katolsk kristne, men en kjent pingvi ved navn Pingu har blitt godt kjendt for å stå åpenlyst fram som budist. I nyere tider har pingu fått seks år fengsel for hyppig voldtekt av yngre barn.

Mennesker klager faen ikke på dem, de er noe dritt og suger kukker og pingvinene blir vurdert å bli hengt i stedet å få fengselstraff. Alle pinginene i hele verden vil smales opp og bli hengt. De har funnet mange døde, nakne barn i en liten hule under bakken som de mener pingvinene har laget. Pingviner samenlignes med mordere og overfallere. De er mye smartere enn det vitenskapsmennene trodde. I hulen ble det blant annet funnet en TV, en liten 3 mans sofa, 2 dobbelsenger, Et kjøleskap, og ett lite hull hvor de gikk på do. Barna som også var funnet i hulen var dekket av møkk. TVen som de fant i hulen var skrudd på, og kanalen de hadde brukt sist var barnekanalen.

Grunnen til den lange krigen med menneskene er ukjent, men det hevdes fra høyere posisjoner innenfor Pingvin-tinget at det hele startet på slutten av 1200-tallet da benskjøre Fridtjof Nansen og hans autistiske venn Roald Amundsen danset naken rundt på isbreer rundtom i verden. "Blasfemi!" ropte Pingvinene på Linux, dette skjønte jo ikke naturistene Roald og Fridtjof, for de spiller jo ikke Counter-Strike. "Stikk til Pisis!!" skrek de tilbake. Senere på dagen når Pingvinene hadde voldtatt de i flere timer skjønte Roald at her måtte noe gjøres. Han forsøkte å bestikke sjefs-pingvinen med vin. "VIN!!?" skrek Pingvinen tilbake. Hva faen skal Pingviner med vin? Usmakelig handling.

Etter flere uker med kommerisiell, nødvendig og intelektuell voldtekt mot spesielt autistiske Roald kom Norsk-Skigåer-og-Rølpe-Forbund frem med et forslag til en avtale. Avtalen bestod av 500 liter ertesuppe og 12 kg råttent kebabkjøtt samt et års forbruk av Kleenex og Nivea BodyLotion. Forslaget ble selvfølgelig forkastet av Pingvin-sentatet.

Den kalde krigen startet, navnet kommer jo selvfølgelig av klimaet på Island der Pingvinene holdt til. Pingvinene mente at atomkrig var eneste utvei. Menneskeheten måtte si ja til tilbudet, siden de hadde atomvåpen og ikke pingvinene. Men før mennesket fikk sluppet en atombombe på Pingvin-sjefen hadde Chuck Norris allerede bekjempet alle noob pingvinene på Island.

Pingvinene er noen utspekulerte skapninger.

Pingvinen er kjent for å lage kjent rap musikk på språket Linux. De kommer fra den beryktete ghettoen i Dronning Mauds land hvor de stjeler og robber polfarere. Narkotika bruken er svært høy hvor de ofte bruker fiske slam i sine sprøyter.