Pirat

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Pirat
Pirater ser gjerne slik ut både på tv og i Disney World virkeligheten
Pirater ser gjerne slik ut både på tv og i Disney World virkeligheten
Vitenskapelig(e)
navn:
Pirata
Norsk(e) navn: Pirat
Hører til: Menneske,
Svart neger,
Hvit neger,
Forbryter
Antall arter: 5
Habitat: Trives best ute på bølgan blå i en robåt uten motorkraft. Trives også godt foran en pc med en kald Cola eller øl i nærheten
Utbredelse: Alle verdens hav, men spesielt i Karibia, Adenbukta og i Kristiansand. Også vanlig foran pc-er verden over
Delgrupper:
  • Sjørøver
  • Nettpirat
  • Somalisk fisker
  • Russisk tømmertransportør
  • Sørlending

Pirater, også kjent som sjørøvere, sigøynere, tøffelene eller oversminka sørlendinger. Ikke overraskendende kommer navnet fra latin slik som mye annet populært som går på radio. Pirat kommer fra pirata, som også er navnet på Kong Haralds gamle Opel.


Historie[rediger]

Man har funnet spor etter piratenes oppstandelse i Jesu grav. Jesus regnes som den første skikkelig piraten. Lucasevangeliet er dedikert til hans reiser og plyndringer i Sverige etter andre verdenskrig.

Til likhet med nazistene og jesuittene hadde piratene enorm makt tidligere, men som brått forsvant da bensinprisene sank vinteren 2005. Dette lovløse folketslaget stammer nemlig fra Amishene og nekter å bruke motorbåter. En lite gunstig tradisjon når man skal leke bajas på sjøen og jakte på dagens fraktebåter iført pysjamas. verdens mest berømte pirat er kaptein sabeltann.

Politikk[rediger]

Piratenes informasjonsmister, Muhammed Saeed al-Sahaf

Etter at TV2 sluttet å vise MacGyver har piratene hatt stort inntok i politikken. Høsten 2006 dannet de en koalisjonsregjering med fotballaget "KKK" i Øst-Timor. To måneder senere innså folket at man ikke kan ha et folk som slekter med Amish til å styre, og det ble våpnet revolusjon. Al Jazeera som dekket saken kunne melde om 28.000 døde, hvor fem var pirater. En meget vellykket revolusjon med andre ord.

Piratene har også klart å opprette et lovlig parti i Sverige. Etter måneder med hjernetrim og 3000 timer i tenkeboksen kom de fram til navnet Piratpartiet. Dette navnet resulterer i at tre munker tar livet sitt etter å ha tagget ned Frognerparken. Dette partiet består stort sett av nerder og personer som synes navnet er fengende. De jobber for å lovliggjøre piratkopiering over nettet. Dessverre har de ikke fått gjennom noen av sakene sine og den tyske juristen Oliver Kahn kan forklare hvorfor. Han mener de andre politikerne på det svenske tinget ikke har forstått at det ikke er noen sammenheng mellom kjøttpriser og lovlig nedlasting. Mye likt det samme problemet vi har i Norge med hensyn til svaner og tobakk.


Kultur[rediger]

Ettersom at pirater er LOL, er de alltid på jakt etter nye metoder å skaffe penger. Den siste varianten er kulturstøtte. Det er nemlig ikke bare samene som kan triksene som gir lettjente penger. Piratene har en stor filmindustri og et økende hiphopmiljø. Det er nemlig få som lager bedre hiphop enn sigøynere og pirater. De vet nemlig hvordan det er å vokse opp under harde kår bedre enn noen andre. I spissen av deres filmindustri har vi Pirates of the Caribbean triologien. De er regnet for å være så kommersielle at McDonalds framstilles som en et lite gatekjøkken i Voss. I filmene framstiller piratene seg selv som store helter, når sannheten er at de bor i campingvogner og selger komlokk til nysgjerrige turister som tror det er episke skatter. Etter at feministgruppen S.C.U.M (Society for Cutting Up Men) klagde over mannsdominerende pirater i filmene, ble det laget en versjon med større fokus på kvinner. Den ble kalt Pirates. Nok en gang ble det uro blant de mest fundamentalistiske feministgruppene.