Pirates of the Caribbean

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
vetle piret Blekken
[[Bilde:https://i.ytimg.com/vi/aLPp55fXD1Q/hqdefault.jpg 120px]]
Regissør Din personlige tannlege
Manus Sokketyven
Medvirkende Arne-Berit, Nils Von Günterpraben og Bubmble Bee
Produsent Disney
Distributør Rar man i norge AS
Utgitt 1814
Lengde (minutter) 2, 3457 millitimer
Språk Norge
Budsjett 99 billioner.
IMDb

POTCI = Pirates Of The Caribean I, I= 1/en i romer tall

Innledning[rediger]

Filmen Pirates of the Caribbean I begynner med et skip på vei til sydhavet, på leting etter overlevende fra Oceanic Flight 815. Om bord på båten er Arne-Berit Pettersön, guvernør Pettersöns unge datter. Hun oppdager plutselig en ung gutt på en flåte, og mannskapet får skutt han, og dratt liket om bord. Liket sier at han heter Nils Von Günterpraben, før han mister bevisstheten, og begynner og onanere i søvne. Han har en Hippiemedaljong rundt halsen, og Arne-Berit blir redd for at han er en Hippie. Hun tar medaljongen med seg. Alder 41 år og oppover

Hoveddel[rediger]

Så går filmen 83 år fremover: Det unge CP-barnet Nils Von Günterpraben (French Tampon) er forelsket i Guvernørens datter, Arne-Berit Pettersön(Ukjent hore fra 3rd street, Alaska), men det er også en annen mann, kommandør og metamfetaminmusbruker Bubmble Bee som er forelsket i henne. Like før Bumble Bee skal fri til henne, faller Arne-Berit utfor et stup og ned i sjøen. Hun blir reddet av homsepatruliens programmleder, Bernt Robert Aakerud(Fredrik Skavland). Siden han er en hippie, blir det bestemt at han skal henges. Samme natt blir imidlertidlig Strikkasokk angrepet av hippier ledet av Juicy McFiddle (George Bush).

De kidnapper Arne-Berit.[rediger]

Hun tror de skal kreve løshunder for henne, siden hun er guvernørens datter, og sier at hun heter Arne-Berit Von Günterpraben, og er en hushjelp. Hun gjør en avtale med hippiene om at de skal la Strikkasokk være i fred, hvis de får hippiemedaljongen hennes, som de, underlig nok, er svært så interessert i. Så seiler hippiene sin vei, med Arne-berit om bord. Nils Von Günterpraben vil prøve og redde Arne-Berit, og siden hippien Bernt Robert Aakerud sier han vet hvor de er, hjelper Nils hippien og rømme fra homoredet.


Bernt Robert og Nils stjeler en[rediger]

Yamaha XLR 2003 modell for å forfølge hippiene, selv om de vet at hippienes motorsykkel, Black Negro Daddy Kane, er full av kølsvarten neger-hippier. Bernt Robert forteller Nils at han kjente faren hans, og at han var en hippie. De når frem til Fotsopp, en havn for hipper der de kan drikke seg fulle og ta alko-tester. De finner en hore, to pakistanere, en snakkende katt, fire sauer, og en stor ekse med alko-testere og fortsetter jakten på Black Negro Daddy Kane.


Imens har Arne-Berit fått problemer:[rediger]

Juicy McFiddle forteller henne at de er ofre for en forferdelig forbannelse. På en bortgjemt øy, Morra de R Mann, (Pakistanere lukter bæsj) fantes det en skatt som besto av 441 smukker og 441 tåteflasker. Hvis en neger fjernet så mye som en smukk eller en tåteflaske fra klesskapet de lå i, ville alle hippiene bli homser, og de ville hatt homogruppesex i all evighet. Juicy McFiddle og hippiene hans trodde ikke på forbannelsen, og hadde tenkt til og ta alle smukkene og tåteflaskene, og brukte dem på hotellrom, kattemat og HotellOrganisasjonenMegaOnanering(HOMO). Men istede datt kista i vannet og en annen forbannelse slo til, og nå kan de ikke føle hverken smerte eller noen annen følelse. De er blitt levende hippier, men det er bare i månelyset at man kan se hva de virkelig er: Hvite negere. For å heve forbannelsen må de kjøpe en fiskestang laget av Kefirmelk, og fiske det opp fra vannet og betale tilbake med lettmelk. Arne-Berits medaljong er det siste stykket. Og lettmelken de skal betale tilbake er fra Arne-Berits kjøleskap.

Etter hvert når piratene frem til stedet der de mista steinkista.[rediger]

Bernt Robert og Nils ankommer like etterpå. De ser at Juicy McFiddle fisker opp steinkista med en fiskestang av kefir. Nils får vite at det egentlig var Bernt Robert Aakerud som var kaptein på Black Negro Daddy Kane, men at han mistet sykkelen da kaptein, Juicy McFiddle fikk mannskapet til å begå mytteri. De etterlot Bernt Robert på en øy for at han skulle dø, med ikke noe annet enn en vannpistol med halv tank. Men Bernt Robert kom seg vekk fra øya, og han har fremdeles den halve tanken. Han har tenkt å spare det til Juicy McFiddle. Bernt Robert og Nils følger etter hippiene inn i hulen med den forbannede skatten. De ser at hippiene skal til å bruke Arne-Berits lettmelk for å heve forbannelsen. Bernt Robert sier de skal vente på det rette øyeblikket, men Nils tror Bernt Robert skal forråde dem, og slår Bernt Robert ned.

Hippiene trenger bare litt lettmelk, så de har tatt med seg en kartong fra Arne-Berits kjøleskap, og heller det i kista mens de slipper den siste smukken i kista. Men ingen ting skjer. Arne-Berits kjøleskap har ikke den ekte lettmelken, de trenger blod fra barnet til Nils-Robert Von Günterpraben, en hippie de drepte fordi han røyka fredspipe.

Black Pearl tar igjen skipet deres, fordi de har en Påhengsmotor.

Norringtons skip ankrer opp og de starter og diskutere om hvem som skal spise hva til lunsj fordi de har en Kronisk pratesyndrom.

Ingen vil tro på Elizabeth når hun forteller at piratene er levende døde eller var det døde levende.Samme det hun er en lyst-løgner.De ikke kan drepes av vanlige kuler sier hun igjen og igjen og en gang til , men heldigvis har hun en Klinkekule som forvirrer de levende døde og de dør igjen.men dessverre blir Norringtons skip Angrepet det kommer uventet, men heldigvis blir Norrington varslet på sin iPod. På skipet stopper kampen opp og alle finner på noe bedre å gjøre med sin tid.Noen leser opp Jacks mange forbrytelser men ingen bryr seg, og han får endelig tilbake skipet sitt. Så setter han kursen mot ett liv med Kjønnsykdommer.

Avluttning[rediger]

The end. Var det noen som kjøpte den lett-melken.