Pizza

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Bananpizza.png

Pizza er en rett designet for frisbeekastere verden over. Den er designet for å gjøre det lettere å leke med maten og for at frisbeekasterne skal slippe å lage lunsj på de dagene de trener. Etter treningen kan de spise pizzaen de har kastet til hverandre og man sparer masse tid på å bare spise den istedenfor først å være på trening, gå hjem, vaske frisbeen og så lage mat. Man pleier å ha lavt blodsukker etter trening, så denne oppfinnelsen ble anbefalt av eksperter verden over for at frisbeekastere skal ha høyt nok blodsukker. Dette er fordi frisbeekastere har blitt en utryddningstruet art etter at hundene erklærte krig mot alle flyvende gjenstander. Dette innebærer frisbeer, fugler, fly, pinner, fotballer og andre svevende gjenstander (UFOer, sopelimer, etc.)

Pizza ble først oppfunnet av den kjente bøddelen Sup Ermar Io da han brøvde og bruke blodet til ofrene på brød og steke det men plutselig falt det en ost i hodet på Sup og da puttet han den i en ovn og kuttet den i en gilliotin og spiste den og sa, Its Sup Ermar Io time wehee.

AAAA PiZZA!

Pizzaens opprinnelse[rediger]

Denne sporten ble funnet opp i Italia, hvor man fortsatt kan se folk kaste pizzaer og pizzadeig opp i lufta for å se om de flyr bra nok. Dette er fordi sporten pizzafrisbee er nasjonalsporten i Italia og har for tiden den største andelen av befolkningen som driver med frisbee (0,000001 %)

Kjente problemer med pizzafrisbee[rediger]

Noe av det første man oppdaget med denne sporten var at alt fyllet falt av etter en liten stund. Lenge lurte de på hvordan de kunne holde fyllet på til etter trening, men løsningen kom først etter et par år med kjedelig pizzabunn med tomatsaus, da noen kom på ideen å dekke fyllet med ost og smelte osten. Etter det ble pizza en kjent delikatesse og hvert år kommer mange turister for å se pizzafrisbee-utøvere kaste pizzaer opp i lufta, til hverandre og deretter servere pizzaen.I Italia så er det veldig strengt, og man kan bli bøtelagt på rundt 100 millioner dollar hvis man har enten sopp eller ananas på pizzaen