Pluto

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Pluto - en uglesett planet.

Pluto var en planet.

Ihvertfall fram til forskerene fant ut at det ikke er det alikevel. Så no er den bare betegnet som en klump med is som svever rundt vår sol. Den fortjener ikke å befinne seg i solsystemet vårt. Det er derfor foreslått å flytte Pluto. Det har imidlertid vist seg at Pluto er en lasteplanet, og derfor ganske tung å flytte. Pluto er også den største planeten i solsystemet. Som er veldig tung og siden mange vil at Pluto ikke skal være den største planeten i sol systemet er det mange som kaller den for mikke mus i stedet til den blir flyttet. Ingen forskere har giddet og ta tak i saken og derfor skjer det ikke annet enn at noen privat personer prøver og samle nok penger til og betale for at det nye og moderne selskapet romfolka skal gjøre det. Noen lurer sikkert på hvorfor man ikke heller spør NASA det er fordi privat folkene som vil samle penger synes NASA er et gammelt og ubrukelig firma som det også er.

Navnet[rediger]

Pluto er også navnet på hunden til Mikke Mus. Dette pussige sammentreffet beviser at det ikke var Laika, men Pluto som var første hund i verdensrommet. Årsaken til navnet var at astronomen som oppdaget Pluto mente den så ut som Pultost, og ønsket å kalle planeten opp etter osten. Han var imidlertid svært dyslektisk, og på planetrapporteringsskjemaet klarte han å skrive Pluto.

Forholdet til andre planeter[rediger]

Frem til for noen år siden hadde Pluto et helt greit forhold til de andre planetene i solsystemet. Pluto gikk alltid siste ytre. Pluto la seg ellers alltid ytterst, uten å klage. Etter at Pluto ble degradert har Pluto blitt uglesett, og forholdet til de andre planetene blitt svært kjølig.


Næringsliv[rediger]

Pluto er mest kjent for plutoniumsindustri. Det er også svært kaldt der, og Stabburet har vurdert å opprette fryselager for Grandiosa på Pluto. Foreløpig har dette prosjektet strandet på at pizzaene er selvlysende når de kommer tilbake til jorden.

Pluto er en forfrossen gul hund som flyr rundt i solsystemet Melkeveien og leker med Mikke Mus.

Mange mener at man helst bør unngå å leke for mye med Mikke Mus. Men at Mikke kan spille en stor rolle i redningen av overslipt redskap fra OBH-Nordica er vel ikke direkte opplyst..Om dette er tilfellet på Pluto er noe uvisst sålangt...