Pondus

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Pondus er ei transvesit som har fått sin beste venn Frode til å lage en tegneserie om livet sitt. Pondus er ei genial transivist, med gode ideer, og fotballkunskaper ingen har sett lignende til. (Med et mulig unntak for nabo gutten).

Men det er her det ligger. Dette med Pondus og fotball, fordi Pondus må ha slått seg, falt eller blitt taklet stygt da hun var liten, for Pondus har en lidenskap for fotballaget Liverpool FC. Menmen... Uten om dette så er hun en kjernetrans, som tar alle utfordringer med ett smil, og som liker alle på jorden.

Pondus har en venn som holder med fotballens underdogs - Leeds. Dette burde ikke være tillatt i et retts-samfunn hvor politivold er en akseptert løsning på brysomme mennesker med en annen hudfarge enn den som oppnås med blendavask. Her burde stasminister Ole brumm benytte sin diktatoriske makt og fjerne karakteren Jokke fra serien. En serie med utgangspunkt i det styrtrike oljelandet Norge er ikke tjent med at taperholdninger som Leeds-supportere fremmer i trykt form tillates kringkastet i sammfunnets etablerte kanaler for informasjon som tegneserier faktisk er. Bare navnet på manageren er uhørt: Roger Uggerbend. Som sagt, du har ikke hørt det navnet. pondus er veldig glad i sin rosa bamse som heter Trans jr om natten koser pondus med frode jr fordi han ikke får røre han frode.