Presteheia skole

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Presties, Ryttern'a
Herrens Rytters Skole
Flagg presteheiaSkole.png
(flagg)
Våpenskjold presteheiaSkole.jpg
(våpenskjold)
«Vår Herre Odin skal vi redde!»
Hovedsteder Fugleredet
Største byer New-Sandkasse
Innbyggertall ca. 350 elever
Offisielle språk Norrønt
Styreform Elevrådsdiktatur
Rektor: Nils
Den Stive: Gunda
Selvstendighet 801 etter Odin
Avhengig av
Uavhengig av
Valuta Svartebørs
Tidssone Litt bak Russland, men mange timer foran USA
Nasjonaldag Nasjonaldag??
Landkode
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i januar 2023.

Presteheia skole, også kjent som Herrens Rytters skole, er den tredje blant de syv Midgards skole. Den ble etablert av fyrsten Jarl av Jotun i år 801 etter Odin. Mest kjent er skolen for å ha utdannet dyktige ryttere, som har kjempet mot rivalskolen Fagerholt skole, også kjent som Ork av Lucifer skole. Den beryktede mattelærer Kåre er blitt observert på skolen, og skal ha vært en viktig bidragsyter til at elevene ble sendt til diktat-tortur av norsklærer Kristin i årene etter Mihao ble elevfyrste ved fugleredet.

Etablering[rediger]

Rektor Nils var ikke med å etablere skolen, men er den tidligst kjente rektoren som er funnet i de nedgravde kildene i Afghanistan. Det er likevel kjent at skolen ble etablert av den ikke fullt så gode fyrsten Jarl av Jotun i år 801 etter Odins tid. Skolen ble etablert etter tinget ved Humus Katedralen vedtok at Midgard trengte ryttere.

Rytterdøpingen[rediger]

Hvert år utdannes det nye ryttere ved skolen, som skal kjempe for herren Odin. Seremonien skjer i hallen, skolens vakreste rom, der de yngre elevene danser folkedans for de uteksaminerte elevene. Seremonien er svært kostbar, da det serveres rent gull for å gi rytterne energi til tjenesten. Året 2013 skal rytteren Rudi av Gyd ha kastet et brennende spyd så fort, at det reiste tilbake i tid og traff en medelev i øyet da han kun var 6 år. Apostelen Paulus Kristus har i sitt testament skrevet at Rudi av Gyd den dagen tok over en ukjent kostbar nådegave, opprinnelig gitt til den nå enøyde gutten. Profeten Spinni argumenterte i sitt brev til Loke at nådegaven var den eneste motgiften mot Kåres glatte hud.

Den stive[rediger]

Flere tiår etter det skjedde, vil ryktene om det grusomme aldri forsvinne. Elevene vet det alt for godt, den urett som skjedde den desemberdagen. Til tross for all den motstand ryktene får av prester, lærere og ryttere, styrkes bare ånden blant oss når det nevnes. Området er for lengst blitt åpnet, men ingen tør å sette føttene sine på en slik hedensk jord av en gressplen. Maks tre elever kan sitte ved redet der i gården, og kikke ned på stien der han gikk. Blant ham var det unge elever, uvitende om den grusomme staven han skjulte. Likevel var det de eldre han gikk for, de som snart var ryttere klare til å gi sin ofring. Så snart han var nær nok, ropte han på de vakre og herskapelige ungrytterne med en stemme å skjærende og øredøvende, at selv en hvalross ville vridd seg i smerte. Han tok frem staven han skjulte bak sin velskapte kropp, rakte den mot dem og sa;

«EG HAR EIN STIV EIN! »

- Gunda

 
Sladder.jpg

Tiske, hviske!

Denne artikkelen bærer preg av internhumor. Det er sikkert veldig gøy for dem som står bak, men ikke fullt så gøy for oss andre (og spesielt ikke for dem det eventuelt går utover!).

Du kan hjelpe Ikkepedia ved å luke ut det interne. Ellers kan det være vi må slette hele artikkelen. Vi leker tross alt ikke seriøst nettleksikon her.

Husk at du alltid kan ta kontakt med en administrator om du ser eller blir utsatt for nettmobbing på Ikkepedia.