Prinsesse Peach

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Den søte jenta (prinsessa) som alltid blir forfulgt av diverse duster, f.eks. Bowser eller "super"-mario etter at du har runda spillet. Antakelig den peneste (og eneste) jentelige figuren som har fått noe særlig innflytelse i nintendo-spill.

Forøvrig også øverste leder i Mushroom Kingdom, et land fullt av smilende sopper (nei, ikke extacy) og diverse teite figurer. Alt er som regel bare bra, men blir med jevne mellomrom når sjefene i nintendo skal tjene mer penger, kastet ut i kaos da en slemm drage e.l. fanger Peach for å utøve diverse slemmerier mot jenta.

Hun har også en store- og 2 lillestøstre.

  • Prinsesse Peach er 40
  • storesøster Prinsesse Karianne er 41 år
  • Lillesøster Prinsesse Elin er 40 hun også, men eksakt 9 mnd yngre
  • Lillesøster Prinsesse Elianne er 38 år.

Peach har en del familie, her skal bare kusina Cathrine nevnes (NB! Cathrine er ikke prinsesse, hun er vaskedame!]]. Peach liker å rope etter mario for hun er ferdig på do. Noen av peach venner er sopper som hun plukker i skogen. Henne er over 158 og et halvt år men hun drar til hudlege hver dag for å ikke bli et monster som peach mener hun. Hun har hatt kun en kjæreste det er Toad, men Mario (rørleggeren) har prøvd men bar fått et kyss på den snørete nesa. Peach sin favoritt sport er å kjøre I mariokart men uten å lykkes kom på siste pga kjørte bare av banen. Peach største kjærlighet er goombaer hun syns dem er så brune og slemme. Bowser fanger Peach for at han skal kunne ta Peach i håret. han har jo ikke har selv (nesten) Men det er ikke noe proplem bare at mario kommer når hun er ferdig på do. Hun kan si fire ord på engelsk I Love Hard rock

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


Søte Peach lister seg avgårde
like søte lillesøster Prinsesse Elin
storesøster Prinsesse Karianne i en slem trollmanns fangehull :O
yngstesøster Prinsesse Elianne
Kusine Cathrine in action
Peach i ferd med å hyle pga at hun er iferd med å bli fanget
peach i saksa
Peach har blitt fanget av de fæle koopaene