Prinsesse Ragnhild

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Ragnhild, fru Lorentzen[rediger]

Prinsesse Ragnhild ble født på toppen av slottet i den største fødestuen det var mulig og opprette . Siden moren var breibeint og ikke likte at tærne rørte ved de kalde veggene. Hun var den siste i en lang rekke med konglige som hadde vært på samme sted før derfor ble det en enkel fødsel uten noen problemer overhode. Vel , ute i den store verden ble hun raskt oversett siden hun ikke ville ha noen som helst sjans til å ta kronen fra Kong Olav.

  • Den 9 Juni ble hun født og etternavn fikk hun aldri.
Som ung måtte hun alltid se opp på de voksene. Det måtte hun som voksen også , hun ble aldri over 1,60 cm.
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Barndom .[rediger]

Det ble mye tid til krangling med søkene under opp veksten , men hun var en ryddig pike og hadde alltid orden i sysakene. Derfor fikk hun alltid tommelen opp , for god orden av kong Olav. Kong Olav minnet henne også alltid på når det var på tide og gjøre leksene og var hun flink fikk hun en medalje . Hva skal jeg bli spurte prinssese rangnil en gang da kong olav :

  • Du må gå din egen vei . Også satte han seg i limousinen og reiste nedover Europavei 10 som var hans vei.

Hun så aldri sin far igjen. Unntagen på tv. Hun og moren dro på svenskehandel i 1940 og kom ikke hjem igjen før i 1945.


Voksen.[rediger]

Brasil , Brasil , Brasil der vil jeg bo hun dro nedover til strendene og så seg ikke tilbake. Vi så heller ikke mer til henne.