Pupp

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Boob.jpg

Pupper (Lat. Hengus Daius, Berg. Hengende Daier) er noe som skal henge på den vakre kvinnekroppen, men som av og til også forekommer på menn (se mannepupper). Disse er konstruert for menns forlystelse, på samme måte som rumper, brystvorter, vagina og det en ellers finner forlystende ved en kvinne. En pupps hovedoppgave er å tilegne spebarn mat, men blir hyppigere brukt av menn i alle aldre. Eldre menn må som regel ta til takke med en pupp på en skjerm. Det er enklere å ta på en pen pupp. De kommer nemlig i alle former og fasonger, men mest kjent er store eller små i form av bananer eller pærer. I tillegg oppstår det tkallenavnet (i fruktens verden) meloner.

Veldig få har i sine levisjonen på hva som er vakkert kommer jo som kjent an på øyet som ser. Noen ruller puppen opp som en rullegardin for at den skal virke kortere, men det er lett å gjennomskue når man ser puppen uten klær. Det er vanskelig å rulle puppen på en måte som gjør at det er troverdig at den skal være sånn. Puppen pleier å vokse i lengde ettersom puppens eier blir eldre. Puppens glansdager er som regel fra en kvinner er ferdig med puberteten (smaken er som baken/puppen), til hun nærmer seg midten av 30-åra. Det er i den tiden det er deiligst med en håndfull. pupper har også forskjellige smaker, de kan smake melk eller ost. smaker de ost er det et tegn på at de ikke har vasket seg. Pupper anbefales også IKKE å ta på for da får kvinnen kanskje orgasme og det er jo ikke godt.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!