Pyramide

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Er en svær spiss byggning som Russike komunister lærte egypterne å bygge dem og drikke vodka(det forklarer kanskje hvorfor de ikke ser så bra ut i dag. Egyptere i det gamle Egypt bygde dem for å ha noe og gjøre (lettere sagt fordi Noen Russike kommunister sa de måtte gjøre det før Faraoen døde). . De mest kjente pyramidene er de tre som står uti ørkenen og faller fra hverandre. ja du vet de tre, ja ikke de der men de ja! ikke de! DE!!! JA!!!


Pyramidenes konstruksjon:[rediger]

Pyramidene ble konstruert av anene til Leonardo Da Vinci så lenge før Kristus at det det ble kalt for " de hinsides tidlige år" . Slekten til Leonardo hadde på den tiden ikke tilgang til briller - det var på den tiden de lette etter glass - så den symmetriske konstruksjonen endte opp som en spiss bygning. Senere kalt Pyramidene.( Ref. historien om Morao Mides som forsøkte å antenne bygningene da de ble så spisse - han ble mobbet som "Pyra Mides" -derav navnet Pyramidene) Sfinxen ble laget av Sjokolademaker Johannesen fra Nidar ,og senere bygget av sten. Det skulle vært tre bygninger i hestesko, men dette er som kjent vanskelig å få til med denne typen feilkonstruerte byggverk. De som reiste bygningene var sosiale kasus og arbeidsledige. De ble tvunget av myndighetene til "arbeid for trygd" for i det hele tatt å overleve. De fikk utlevert 3 liter sprit hver dag , og slik sikret man at arbeidet gikk fra generasjon til generasjon. Man måtte for å få til konstruksjonen, hente drivis fra antarktis for å få de tunge steinene oppå hverandre. Siden drivisen smeltet fort i varmen, tok dette flere generasjoner enn man hadde beregnet. Bygningene kunne til syvende og sist ikke brukes til noe. Det var helt umulig å lage fornuftige rom i dette spisse steinteltet. Man besluttet da at som honnør for de 80 generasjonsledd som hadde bygget dette,og slitt seg til døde på dette - skulle få dette som gravplass og monument. Den siste gjenlevende skulle mures inne sammen med hele sin familie og slekt oig venner- og slekten skulle senere anses som hellig. De ble balsamert, og balsamen bestod av en flytende væske av sprit og olje. Derfor ble de godt bevart for ettertiden. Sfinxen som skulle stå foran hesteskoen (?)/bygningene ble laget av Sjokoladebrigader Johannesen fra normannerslekten kalt " Nidar de ville" fra Trøndelag og Norge. Johannesen , senere kalt Mousse Johannesen, opplevde naturligvis at sjokoladen smeltet og ble til sjokolademousse. Det er derfor så mange heter Mousstafa i de arabiske land. Rett og slett en hyllest til Johannesen. Til slutt måtte Johannesen innse at stein var et bedre materiale enn sjokolade, og han ble til slutt lagt i en av pyramidene eller i Sfinxen. Det sies at det hviler en forbannelse over de som forsøker å finne Johannesen da han murte seg inne med gullbelagt konfekt og diamantpyntede marsipanplater. Det er uvisst om graven er funnet eller om Johannesen ligger et helt annet sted i en helt annen bygning i en helt annen by. (eller i en grav , eller i havet, eller om han ble steinet , eller kremert, eller ble han likevel balsamert? ) Sagnet sier at på 1700 tallet fant en gjeng kinesere på flukt fra den kinesiske storempiren ( han var 141 cm på strømpelesten) et gullbeger med sjokolademousse i da de gravde seg inn i Sfinxen. Det sies å hvile en forbannelse over dette og alle tre døde med frådende sjokolade rundt munnen. (Historien sier ingenting om holdbarheten på sjokoladen) Kilde: Garinjo den III

Feller i Pyramider:[rediger]

Vel som du sikkert husker fra skolen så ble du fortalt at det ikke var noen feller inne i pyramidene, men det er ren skjær vranglære. Du burde gå til læreren din og si at han er en IDIOT!!! og hilsen fra meg. Det fins nemlig minst 1 Dusin antall ulike feller og helt opp til 72 dusin ulike feller i hver pyramide som er byggd av Egyptiskepyramidebyggerstudenter på utplassering i 2000 år fra Sør-Amerika. Men som alle vet pleier Macgyver, Chuck Norris og Lars Monsen å holde på der med å utforske de farlige fellen som enda ikke er funnet og desuten er det bare de som tør å gå inn i pyramidene.


Her er det en liste over de fellene som er blitt funnet:

- Tå knuser (stor sten som faller ned og knuser tåa de.

- Legg brekker (Stor tre stump som ruller mot leggen din og i mange tilfeller vil den brekke leggen din)

- Hode deler (stor øks som kommer flyvende mot hode ditt)

- Ilder felle (en gruppe på 10-250 ildere slippes løs fra et hemmelig rom rett ved siden av deg)

- Galskap (du blir så forvirret av en liten miniatyr labyrint i et rom og du finner ikke veien ut)

- Fallgrav (du faller ned i et hull og ikke kommer deg opp igjen) ps. masse jord/sand kan falle i hode ditt)

- Vann hull med oter (du faller også ned i et hull men denne gangen er det vann der med en oter, oteren vil da trekke deg ned til du drukner.

- Idiot mot en mumie (mumien blir sur fordi han taper og dreper deg)

- Minesveiper (et rom fylt med landminer, ja det var de som oppfant Landminer)

- Pc-spill (WOW) (du blir hekta på WOW og spiller til du dør)

- Sveitser ost (du spiser sveitser ost og dør av matforgifting.

- Svigermor (en gammel sigermor mumie snakker deg til døde om ferien i fjor på øst siden av pyramiden.


Vannhull med oter.jpg


Andre ting du bør være forbrett på:[rediger]

- Sinte mumier som vil rive deg i filler fordi du avbrøt dem i en god drøm.

- Sinte arbeidere som ikke har fått lønn på 4000 år.

- Chuck norris og Lars Monsen som konkurere

- Samt alt som kan komme flyvende gjennom lufta og treffe deg. (det inkluderer også paier og dårlig mat)

- Sinte Otere, grevlinger, ildere, elger, mus, rotter, ugler, russere, terrorister, gravrøvere, Al Gore, osv....

- PS: alt som kommer ovenifra kan knuse deg eller spidde deg som en varrm eller kalkun.


Typisk pyramide vits:[rediger]

Alle barna gravde etter mumier med hendene uttat Bin laden han brukte spadet. pyramider er egentlig et hemmelig hotell for muslimer som ber til allah vær dag og som hjemmer narkotika med samarbeid med dem homsete broren til hitler