Q

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Q er, i motsetning til hva mange tror, ikke en bokstav. Den er derimot et dyr. Grunnen til at mange tror den er et dyr, er at den kan kamuflere seg som en bokstav. Dette trenger de for å ikke bli spist av farlige kuer.

Som du sikkert vet, produserer Q-er store mengder melk. Denne melka blir solgt til meierier, blandt annet Q-meieriet og Spynorsk-meieriet. Forskere har lenge lurt på hva denne melka innholder. Siden Q-er for det meste spiser gress, bør jo melka være grønn. Hvorfor er den da rosa? Forskere mener at det skjer en kjemisk prosess i magen til Q-a. Denne prosessen er veldig komplisert.

Q-er er som kjent veldig opptatt av utseende sitt. Derfor bruker de mye sminke. Det er ingen som har sett hvordan en Q ser ut under sminken uten å overleve. Myten sier at de er helt like som kuer. Siden kuer ikke er kjent for å være veldig glupe, vil de ikke bli tatt som en av dem.

Forsker Qwe Que mener at Q-er er indisker kuer som har utvandret til USA, og at dette forklarer deres likhet med kuer. Han er desverre den eneste som mener dette, noe som medfører i at han blir stengt ute av de andre forskerene. Ryktene sier at dette har gjort han emo.

Se også[rediger]