Queen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Brian May med gitar. Håret er fullt av krøller.

Queen ble dannet av Freddie Mercury, en Indisk Gud (1946-1991), rundt 1970 med to andre hellige jordvesener, Brian May XII av Langtvekkistan og Roger Taylor, prinsen av Norfolk, som spilte henholdsvis gitar og trommer. Etter sju henrettelser av håpefulle bassister på prøvespill bestemte de seg for å gå for John Deacon, en muldvarp. I tillegg til å være en god bass-spiller var han også en av de fremste triangelister i kongedømmet. Freddie spilte xylofon … med tennene (det er anslått at han hadde 78 tenner til sammen).

Bandmedlemmer[rediger]

Medlemmene i Queen

Freddie Mercury: Var gift med Peppa Gris og disse hadde 7 barn sammen. Freddie døde faktisk ikke av AIDS, men av at han ridde på kongekrabber på Island, for å så falle ned og bli spist av kongen deres, Alice Cooper.


Brian May: Kjent som god venn av forbryteren David Bowie, og føler dragning mot antiloper. Brian May ledet også 9 ekspidisjoner til Mars, med romfarkosten Apollo 14.


John Deacon: Spiller bass, og minner sterkt om en mulvarp. Sønn av Kong Harald V. 9. juli 1944 syklet John Deacon over atlanterhavet for å fange blåhvaler. Han lyktes ikke og reiste til Sveits for å kjøpe undervannsbomber til hvalene. Desverre hadde han regnet litt feil på mengden dynamitt, så bomben lagde ett stort hull i havbunnen. Da rant alt vannet ut fra jorden (alle vet jo at jorden er flat!), noe som førte til tørstekatastrofe.


Roger Taylor: Også kjent som Roald Dahls høyre hånd. Han sørget for rent drikkevann til jorden da han oppdaget Sydpolen. Men den største nyheten var at Roger fant Moder Theresa i isen, og han tinte henne opp for å gifte seg med henne. Problemet var bare at hun var død.

Da oppsøkte Roger en vitenskapsdame som skulle gjøre Moder Theresa levende igjen. Men da ble han så forelsket i vitenskapsdamen at han giftet seg med henne istedenfor. 17 år senere skilte han seg med henne for å gifte seg med bilen sin. Roger og bilen levde lykkelig i alle sine dager.