Queen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Brian May med gitar. Håret er fullt av krøller.

Queen ble dannet av Freddie Mercury, en Indisk Gud (1946-1991), rundt 1970 med to andre hellige jordvesener, Brian May XII av Langtvekkistan og Roger Taylor, prinsen av Norfolk, som spilte henholdsvis gitar og trommer. Etter sju henrettelser av håpefulle bassister på prøvespill bestemte de seg for å gå for John Deacon, en muldvarp med av-og-på-afro. I tillegg til å være en god bass-spiller var han også en av de fremste triangelister i kongedømmet. Freddie spilte xylofon ... med tennene (det er anslått at han hadde 78 tenner til sammen).

Bandmedlemmer[rediger]

Medlemmene i Queen

Freddie Mercury: Var gift med Peppa Gris og disse hadde 7 barn sammen. Freddie døde faktisk ikke av AIDS, som de fleste tror, men av at han ridde på kongekrabber på Island, for å så falle ned og bli spist av kongen deres, Alice Cooper. Dette er selvfølgelig en stor tragedie, men fordi det var en flau død, ville ikke Peppa Gris og ungene at verden skulle få vite det. Derfor satte Peppa Gris ut et rykte om at Freddie døde av AIDS. Rundt denne tiden var det stor frykt for AIDS, og da det kom fram at dette var dødsårsaken, ble Peppa Gris henrettet fordi det var tydelig at det var hun som hadde smittet vår elskede Freddie.


Brian May: Kjent som god venn av forbryteren David Bowie, følte en dragning mot antiloper. Dette førte han derfor til afrika, der han giftet seg med antilopen Ed Sheeran. Fordi antilopofili fortsatt var et omdiskutert tema på tiden Brian kom ut, bestemte Brian seg for å få doktorgrad i astrofysikk. Brian May ledet seinere hele 9 ekspidisjoner til Mars, med romfarkosten Apollo 14, dette gjorde Elton John veldig trist, og inspirerte han og låtskriveren hans (som fortsatt er ukjent) til å skrive sangen Rocketman.


John Deacon: Spiller bass, og avstammer på sin fars side av mulvarpfamilien kennedy-klanen, som var på topp av sin makt på 1700-tallet. På slutten av 1800-tallet giftet en mindre kjent Kennedysønn seg med en person som senere ble den første kongen av Norge. Derfor er det klart at John er sønn av Kong Harald V. 9. juli 1944 syklet John Deacon over atlanterhavet for å fange blåhvaler. Han lyktes ikke og reiste til Sveits for å kjøpe undervannsbomber til hvalene. Desverre hadde han regnet litt feil på mengden dynamitt, så bomben lagde ett stort hull i havbunnen. Da rant alt vannet ut fra jorden (alle vet jo at jorden er flat!), noe som førte til tørstekatastrofen i 1960, hullet ble senere fikset av Peppa Gris(dette var selvfølgelig før hun ble halshugd:,().


Roger Taylor: Også kjent som Roald Dahls høyre hånd. Han sørget for rent drikkevann til jorden da han oppdaget Sydpolen. Men den største nyheten var at Roger fant Moder Theresa i isen, og han tinte henne opp for å gifte seg med henne. Problemet var bare at hun var død.

Da oppsøkte Roger en vitenskapsdame som skulle gjøre Moder Theresa levende igjen. Men da ble han så forelsket i vitenskapsdamen at han giftet seg med henne istedenfor. 17 år senere skilte han seg med henne for å gifte seg med bilen sin. Roger og bilen levde lykkelig i alle sine dager. Rykter sier det slik at Roger og bilen hans nå er på flukt fra Moder Theresa, som btw lever, og at de gjemmer seg i de tropiske alpene den dag i dag. I et nyere intervju har bilen sagt: Selv om vi er på flukt er vi veldig lykkelige, og snart kan det hende vi blir tre :)


Skjønnheten Rogerina i egen person

Rogerina: Bandets stjerne, diva og dronning (det er derfor bandet heter Queen). Hun er som et snøfnugg i en vakker sommerdag, skrev The Guardian i en anmeldelse en gang. Rogerina bestemmer sånn cirka alt i Queen, og hun er den eneste grunnen til at bandet selger. Til og med før hun ble født, hadde hun stort fokus i media. Arkeologer har funnet hieroglyfer som nevner Rogerina, og Ivar Aasens mest berømte dikt går sånn her:

Rosar er raude
Fiolar er blå
Eg elsker Rogerina
Og du gjer likeså

Se også[rediger]