Rage Against The Machine

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Rage Against The Machine er en måte å uttrykke raseri mot maskiner. Machine kan i f.eks et tilfelle beskrive datamsakiner, der rage beskriver raseri mot en ikke-fungerende PC.

Dette begrepet kan settes i mange sammenhenger om oppgitthet over tekniske duppeditter, og noen ganger kan mennesker bli totale nervevrak av ødelagte maskiner.

Kan også være et utrolig lame band fra USA med han lille gutten som rapper om kommunistiske anti-macgyver -strofer og klør seg regelmessig på ballene. Men det er det ikke. Fordi bandet er drit bra!

I denne artikkelen vil vi fokusere på bandet: Bandet het opprinnelig Stalin and The Angry Mob, og ble opprettet i 1949 får å feire at Kina ble kommunistisk. De opprinnelige medlemmene var Stalin med sang og balalika, Fidel Castro med munnharpe og triangel, Mao på gongong og sist men ikke minst Wenche Myhre som bidro med å skape redsel blandt fansen.

I 1952 gir stalin seg i bandet fordi han mistet den lille leke roboten sin og ble deprimert. Resten av bandmedlemmen ble sure og erklæret boldhevn, ved å bytte navn til Rage Against The Machine (Fordi de var sure på roboten)

Ny medlemmer[rediger]

Det har vært mange uskitninger i bandet. Så ingen har en oversikt over hvem som spiller i bandet lenger.


Sanger[rediger]

  • "Wake Up" Handler om den gangen bandet skulle på turnè og Wenche ikke ville stå opp.
  • "Bombtrack" Handler om en bombe :D
  • "Bulls on Parade" Handler om en gjeng lystige okser som løper over en blomstereng.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!