Ragnar

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Ragnar blir født[rediger]

Bilde fra overvåkningsvideo da Ragnar brøt seg inn i Odin sitt hus

En kald vinternatt tumler den mektige Odin rundt i Lokes bizarre land, Lokes land of Loking, som er under en trolldom som gjør at du er nødt til å loke. Hvis du ikke loker, dør du. Derfor er det veldig lett å gå seg vill i Lokes land of Loking. Odin loket seg in i et tre, og skadet det friske øyet sitt. Han loket seg bort til en hule og loket der i håp om at noen som kunne hjelpe loket rundt og fant ham. Dette skjedde, men ikke akkurat som Odin ønsket. Loke, den tvekjønnede freaken, var den som loket rundt og fant ham. Dette visste ikke Odin, han trodde at denne personen var en fin kvinne. Loke og Odin loket videre innover i hula og loket frem en baby. Odin kalte ham Ragnar.


Oppvekst[rediger]

Da Odin fikk synet sitt tilbake, og han og sin hustru hadde loket seg ut av Lokes land of Loking fant Odin ut til sin forskrekkelse at han hadde loka seg med Loke. Han ble gal av raseri, og slo Loke så hardt at eggstokkene hans svant hen og kunne aldri brukes igjen. Odin løp så avgårde til skolissehaugen sin, og lot Ragnar igjen alene. Odin fortrengte alt dette, og annerkjente aldri Ragnar som sin sønn. Dette har plaget Ragnar noe fryktelig, og til slutt gjort ham gal. Etter nøye gjennomtenkning kom han frem til en ond, ond plan for å hevne seg på verden og Odin.


Ragnars hevn[rediger]

Ragnar er guden som setter i gang Ragnarok hvert år. Dette er lang og fæl konsert som er sikker på å utslette alle som kommer og hører på. Ragnar arrangerer Ragnarrock fordi han er sur på verden, fordi han er sur på Odin. Grunnen til at Ragnar furter, er at Odin ikke anerkjenner Ragnar som sin sønn. En gang kom Ragnar bort til Odin og sa sannheten til ham, da Odin nektet ble han sur og ropte på Tor (superbestevennen hans) og sa han skulle hamre Odin i hodet.


Bosted[rediger]

Han bor nå i Ragnarland som ligger under det største fjellet i Midgard som heter Det største fjellet i Midgard.