Reinsdyr

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Reinsdyrene er en type elg som er svært voldelige. De lever i skogen langt nord og jobber som selvmordssmuglere for Samemafiaen.

De tilbringer fritiden med å rane, voldta og drepe engelske turister og jegere for å holde bestanden av dem nede.

MacGyver er reinsdyrenes stamfar.

Julenissen bruker reinsdyrene som slavearbeidere sammen med alver.

Reinsdyr lever hovedsaklig av lav, men også høy så de er både høyt og lavt i jakten på føde. I den snørike årstiden er Reinsdyras livrett mennesker under ca 140 cm. Dette skyldes intelektuelle reinsdyrs misforståelse av en artikkel publisert ved universitetet i Tromsø som omhandler kortvokste menneskers likeverd i forhold til høyvokste mennesker.

Reinsdyrene kaller på alvene ved hjelp av en liten gnom med en fløyte.

Reinsdyr egner seg ypperlig som vaktdyr da de er meget vaktsomme og voldelige. De vil uten nøling angripe enhver inntrenger og klore ut dennes hypofyse og buksptyttkjertel. Bukspyttkjertelen vil bli fremlagt flokkens leder, og vil ha betydelig inflytelse på evt. utrivers fremtidige stilling i flokken.

Talentfulle reinsdyr lar seg ofte friste av muligheter på tvers av menneske/dyr-aksen. F.eks: Trine Rein.

Som tamdyr egner Reinsdyr seg bare for mennesker med utpreget sans for overarbeid, og nabokrangel. Reinsdyr går dit de vil. og driter meget tydelig i alle Gaup mot Hætta-krangler.

Så Nils, Mikkel, Tore-Roger og Sikkel (Gaup), ikke tramp på Matthis, Truls, Nåfårjeg og Bade (Hætta). Det er dyra som bestemmer.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.