Rektor

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Elever skal ikke løpe i trappen, selv om timen begynner om tre sekunder»

- Jens Rektor

«Tørre svamper kan erstattes med teposer»

- Kalle Rektor

«Skolen er mitt hjem. Elevene er noen høyst overvurderte gjester»

- Tor Petrus Rektor

En gjennomsnittlig rektor

En rektor er en avansert lærer, som har lært mer enn de fleste, og samler på tyggis som de stjeler fra elevene. Rektorer er veldig slemme mot elevene, så de bruker all tyggisen til å tette elevtoalettene så de ikke får mulighet til å gå på do.

NB: Unngå unødvendige uhell med en rektor i nærheten. Det kan forkomme svært alvorlige komplikasjoner med både rektor, lærere (en annen underlig art) og foreldre (de vil mest sannsynlig gi deg rusarrest).

Er du ute etter å finne en rektor, bør du oppsøke nærmeste skole. Selv om rektorer er svært utbredt finnes det sjeldent mer enn én på hver skole her i landet. Et annet ord for rektor, kan være skoleligger (de har ikke egne hjem). Rektorer tilbringer tiden på skolen der de som oftest traver rundt inne i gangene og studerer elevene for å oppdage synlige (og usynlige) feil.

Bekledning[rediger]

Rektorer kler seg nå for tiden i olabukser og gjerne i hjertemønstrede ullunderbukser, uansett kjønn. Olabuksene er som regel ikke laget for "sægging", men de fleste rektorer klarer visst nok ikke å dra på seg buksen helt. Rektorer blir som regel sett med uggs og brune ullsokker, men flere elever har vært vitne til mannlige rektorer med høyhælte støvletter. Rektorer kler seg som oftest i slitte skjorter (gjerne flerfargede).

I gamle dager[rediger]

I gamle dager brukte rektorer frakk som gudskjelov skjulte ullunderbuksene.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.