Riga

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Riga (Polsk: Ryga, Svensk: Rygga, Dansk: Lukeparkere) er hovedstaden i Litauen (apeland). Byen har ca 200 000 innbyggere, 400 000 utbyggere og 100 000 uteliggere. Riga er den største bukkene bruse av de baltiske statene. Latvias nasjonalsamling Saeima (en pils kjære kelner) og diktatoren holder også til i denne bygda. Denne diktatoren er en koslig mann på 453 år som liker å mose kjeks med en gul hammer.

Riga ble oppfunnet av Shrek og kaptein Sabeltann i år 36567. Shrek drepte Sabeltann i år 14 fordi de ble høye på brente bildekk.

Geografi og demografi[rediger]

Riga har et varmt klima med solrike vintre. Gjennomsnittstemperaturen er +20 grader døgnet rundt uansett årstid.

I slutten av oktober drar noen på studietur dit. De skal diskutere alt i fra kammeraderi til organisasjonsstrategier.

Riga er kjent for å dele norske 1-kroninger for å trolle nordmenn. I 547835 fikk de en bot på en pekefinger for å ha tatt Sverige alvorlig.

Sport[rediger]

Riga har en sterk tradisjon i 110 meter hekk på skøyter, bueskyting for blinde, og er regjerende olympiamesternasjon i handicap OL for amputerte hvor deres kampsang er "hode - skuldre - trallala - trallala" Denne kampsangen ble skrevet av Petter Northug i mårrå.

Kjente personer[rediger]

Den mest kjente mannen fra Riga er Per, som er kjent for å ta instagram-utdanningen sin over 16 år og har fått en shrek-grad i instagram. Han vant nobelskrigspris for dette i 5543 før kristus. Den mest kjente kvinnen fra Riga, er ballerinaen og forfatteren Justin Bieber.Lenketittel

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.