Rindal

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Rindal var opprinnelig en Nord-Svensk handelstettsted fram til den store mørke tiden 1993 når Norge og Kong Olav den 4. Klarte å ta tilbake Rindal. Etter dette har det vært svært lite fokus på å hva de i Rindal gjør på og regjeringsmakten har bare latt det gå sin gang, noe som har resultert i at de snakker en dialekt som verken Svensker eller Norsker forstår. Ofte kan man høre om personer som har møtt mennesker fra denne eks nord-svenske byen men ingen vil snakke om hva de opplevde. Ingen i Rindal kan noen form for sport.(Det er nok derfor verken Nordmennene eller de svenskene er interessert i å ta tilbake fiskerbyen). Ordføreren i Rindal er en gutt i 2. klasse, han har holdt god styring på skuta siden han tok over for 3,5 år siden, da han var bare 3,5 år gammel.Han startet tidlig på sin politiske løpebane.Allerede i barnehagen kunne han bli oppservert mens han skrev bøter for lekestativ som ikke var etter EU stander. Det er strengt forbudt med både :

I Rindal-en, dere forstår, det eneste en Rindaling vil spise er makrell og sild.

Kjente bygg.[rediger]

Det finnes svært mange kjente og fine bygg i Rindal, den mest kjente er kanskje den store og fine skolen, som har hele 43 elever. Alle går i 3 klasse og de har bare 3 fag, Historie (om fisk vell og merke), Gym (hvordan fiske og sløye effektivt) og matte (viktig å kunne få den betaling man har rett på for fisken man har fisket).

Kjente folk.[rediger]

Den mest kjente personen i Rindal er Sir Hermist Mac Florry, han eier alle busselskapene i området, han driver også en fiske-kebab butikk i kjelleren på rådhuset. Han eier også det mindre kjente bygget også kalt ”Kompaniet”.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!