Ringo Starr

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Ringo prøvde å markedsføre seg selv som fullstendig beatless, dvs. helt blottet for rytmefølelse.

Ringo Starr, populært kalt Bongo, var utenriksminister i Kongo og trommeslager i The Beatles.

Hans spesialitet er å spise rå fugleegg med sprøstekt bacon. Eggene blir gjerne pisket til eggedosis. Ringos største hobby var mat, spesielt boksmat. Det fremgår av pålitelige kilder at han bygde sitt første trommesett av tombokser, flasker og tønner.

Ringo gjorde sammen med sine kamerater, John Lennon, George Harrison og Paul McCartney, et fremstøt mot de britiske hitlistene, som de trodde var nominasjonslister for kommende statsministervalg. De tegnet abonnement på sikker plass og skrev navnene sine inn i historien på et helt annet felt.

Etter å ha blitt avslørt som en totalt talentløs musiker gjorde Ringo et uforglemmelig inntrykk i rollen som det godmodige uhyret i filmen E.T.

Ringo har ellers spilt rollen som seg selv i en rekke filmer, etter at han sang: "All I have to do is act naturally" og tilskrev seg selv å være et naturlig talent innenfor den realistiske spillestilen. Kritikerne fant ham imidlertid oppstyltet og sær. "Det er nesa mi som sto i veien", unnskyldte han seg (nesen hans ble kåret til verdens største), men uttalte ved samme anledning at han hadde liten lyst til å kutte ned nesegrevet like mye som Michael Jackson gjorde. Se bare hvordan det gikk med ham.

I et mislykket forsøk på å få engelsk statsborgerskap og å bli kreert med MBE, så tvang The Beatles seg til å drikke store mengder te offentlig så pressen kunne se dem.
Etter å ha blitt avvist i England lyktes det Ringo å få tildelt en sentral stilling i Iran.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.