Ris

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Ris, også kalt kvaumhaldsnet er mat som vokser på buskene i den vestlige kansten av Sentral-Amerika. Den ble oppdaget av Harald Hårfagre på ekspedisjonen med Dronning Sonja i 1881. Du kan sammenligne et riskorn med mokkabønner og en flaske med tran. For å lære hvordan du skal fange ris, kan du lese Michael Jackson's bok om "risfanging". Boken annbefales på det sterkeste.

Ris hver dag[rediger]

Dette er et smart valg for deg som vil bli kvitt fedme, fordi er du 40kg har du altså fedme. Hurtigris, sier seg selv, lages hurtig av kokken selv (deg altså). Det å spise ris hver dag er noe vi på Ikkepedia anbefaler på det høyeste. For å få den beste opplevelsen når du spiser ris, anbefaler vi også å danse til sangen "dame tu cosita", dette for å forbrenne all den risen du nettopp har fått i deg, så du kan knaske i deg litt mer. Gå deg en tur på Spillumsfjellet for så å gli ned med en and i den ene hånden og en pakke med hurtigris i den andre samtidig som du sitter på en katt.

Et annet ord for ris er juling!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.