Risk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Risk er et spill som handler om å utløse en atombombe på seg selv. For å vinne må samle mest mulig plast-figurer sammen på ett sted og gå i krig. Andre måter å vinne på er kaste spillet i veggen skrike morras di og gå opp på romme ditt. Hitler lagde spille for å ha noe og holde på med , mens han ventet på at det nye dusjanlegget sitt skulle bli ferdig. Hitler har også lagd andre krigspill som heter :

Risk 2[rediger]

Så kommer den stygge Risk! Som heter Hitler strikes back Risk.Enda mere blod effekter.Risk med Hitler! Den tjente 123 00000000kr. Det var en suksess!For det kosta det 1000000009! Fordi da man å drepe plast-figurer med lighter og en nøtteknekker. Men så døde hitler! Da ble Risk på salg for kr1. Så nå spiller barn Risk!Noe jeg finner sjokkerende for Risk er60år grense.


Heldigvis kommer George Bush.[rediger]

Han lager amerikas versjon av Risk. Det handler om å få kjøpt en gjerne to eller tre hamburgere og starte din egen kjede med førsteklasses mat-leverandører. Så komm Obama og prøvde og ødelegge alt igjen , men han endte med å for å redder verden i Risk. Han slo Hitler og George Bush. For han lagte sin egen Falafel kjede og sprutet litt TacoBrokkolien din hvis du var grei.