Roma

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Selve Roma, her bor det nå rundt 2,8 mennesker

«Jeg er per skrivende stund i Roma. Jeg skal følgelig delta i almenne og vokale aktiviteter ved nærmeste riksgrense»

- Stewie om sin forrige ferie

Roma er et lite skur på østkysten av månen. Roma ble grunnlagt av Bill Gates i 2005. I Roma var det rundt en maksimilliard komma to innbyggere. I fjor (2007) den 21.432 ble Roma angrepet av en atombombe. Da døde nesten alle innbyggerne i Roma. Nå er det rundt 2,8 innbyggere igjen. Roma er også siden den ble grunnlagt vert utsatt for en rekke angrep fra land på jorda. Etter dette siste atomangrepet forventes det at den millitære styrken har steget med 264,1%. Det ble også en hard tid for Roma når spaden og hagespaden tok over rommet. Det er enda tvil i hvem som har størst rett for skuret. Etter folkevalget i 2005 ble det stemt over at Romerne skulle få ha skuret.Og Esel var hans navn! Roma (tiltross for sin lille befolkning) hadde 251345726 keisere en av dem var Rolf the donkey!!! Rolf donkey ble en veldig viktig pave etter og ha funnet opp osten. Osten ble kalt "paveosten"

Gjennom historien har flere epoker spilt en stor rolle for Roma. Spesielt Romerriket gjorde stort inntrykk. Romerriket ble grunnlagt av folkehelten Chuck Norris I 1673 kom Tom Cruise til Roma i et forsøk på å ha en såkalt «orgy». Han hendte opp med å ha hatt «orgy» med hele byen og ble da utnevnt til keiser en og en halv måned etterpå.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.