Romania

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Rrrrrrrrrrromania
Romania
Fil:Det italienske
(flagg)
Fil:Det italienske
(våpenskjold)
«brent pizza smaker best»
Hovedsteder regner med at det er den mørke bakgaten med prostituerte
Største byer
Innbyggertall 140, altså ca 70 prostituerte
Offisielle språk italiensk, romani og samisk
Styreform mafiaen herjer vilt
mafiaboss: Don Mafioso della Prostite
Mafiabossens sønn: Don Mafioso della Prostite jr.
Selvstendighet ingen. Vil alltid være en del av Roma
Avhengig av brent pizza, Roma, ananas og kondomer
Uavhengig av p-piller
Valuta kondomer, penger, ananas, gull og andre verdifulle ting
Tidssone samme som resten av Italia og Norge
Nasjonaldag sammen som resten av Italia og Norge
Landkode
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i september 2024.
Nasjonalsang:
«fikser du kondom, fikser jeg resten. Bare se opp for han lumske presten!»

«Hallo... (Sniff, sniff...) Lukter det svidd her?»

- Forvirret rockeband på konsert i Romania

«Bra musikk som her finnes. Jeg ble fortalt at Akcent er rølpete....når var det?»

- J. Clarksonom sin nye fritid

«RING RING Hei Romania, her er Tony. Vi kan ikke fremme deres medlemskap i EU, for da blir spanjolene sure på oss. Jeg kan få Bush til å bjeffe på at jeg skal snakke pent om dere. Det har fungert før»

- Tony Blair på telefonen

Romania er en del av den italienske hovedstaden Roma. Det kan også være navnet på en stor kypridiotisk fotballstjerne.

Historie[rediger]

Roma ble delt inn i fem deler i 1888. Disse delene ble kalt Romaåtta, Romania, Romatia, Romaelleva og Romatolva. Romania er i dag den største av disse delene. I 1903 flyttet den lokale mafiaen inn i bydelens største hus, La Bella Casa, og de bor der den dag i dag. Bydelen har flere eldre hus som ble bygget av keiser Hirohato av Japan i 1913. Dette ble gjort som en vennetjeneste mellom Japan og Italia/Romania. Men likevel måtte Italias statsminister, Silviero Vespucci, betale 44.000.000 lire for bygningsarbeidet. Og det var svart! Vi skulle ha saksøkt dem begge. Forbaskede sushispisende og pizzaelskende tullinger...

Under 2. verdenskrig ble bydelen bombet sønder og sammen. Utrolig nok var Romania den eneste bydelen som led denne skjebnen. I de fire andre bydelene var husene proppet fulle med engelskmenn som satt og drakk te. Forbannede tedrikkende engelskmenn... Det sies at tyskerne hadde tatt seieren på forskudd og drukket seg fulle dagen i forveien, og når de skulle bombe Roma, klarte de bare å bombe Romania. Dette var jo selvfølgelig veldig dumt for Hitler og de andre fredselskende raringene, for det var der Eva Braun hadde hatt klubbmøtet sitt. Og du kan tro Adolfen fikk gjennomgå da hun kom hjem. Etter 2. verdenskrig bestemte Romanianerne å la vær å bygge opp byen igjen. De likte det med litt skitt og grus rundt seg. Det minnet dem om pizzaen deres sa de. Og slik er byen den dag i dag. Og med mindre en handlekraftig person får makten i Italia (yeah, right. Like that's gonna happen), vil nok Romania alltid se ut som en forbrent pizza.

Kultur[rediger]

I den vakre bydelen Romania finnes det masse interessant. Blant annet har man et museum, som ble ødelagt under krigen, en park, som ble ødelagt under krigen, og en kjempestor ananas, som ble ødelagt før krigen. Denne ananasen er det viktigste monumentet i Romania. Menneskene i Romania er alltid like hyggelige. Man kan nesten ikke se at over halvparten av innbyggerne er prostituerte. (Med mindre man går inn i en mørk bakgate med lomma full av spenn). Så om du har et par ubrukte kondomer, er Romania stedet å være.

Demografi, etnisitet og språk[rediger]

Folket i bydelen Romania er kjent under mange navn, rumenere, romere, romá, rom-folk og sigøynere. Språket heter romani, som er en blanding av latin, gresk og Østfold-dialekt. Språket har spredt seg til store deler av Europa, da rom-folket er et svært populært innslag, siden de er så flinke til å spille trekkspill (det gjelder selvsagt primært den mannlige delen av befolkningen, siden damene er populære av helt andre grunner...).

Økonomi[rediger]

Som nevnt ovenfor, livnærer over halvparten av innbyggerne seg som prostituerte, og så kommer du her og spør om økonomien? Ja vel... Jo, den går fint den.

Rare forskere[rediger]

Mange forskere setter Ikkepedias kilder i sterk tvil. De mener til og med at Romania er et eget land! Og at det slett ikke ligger i Roma, men i Øst-Europa. De mener også at ikke halvparten av Romanias innbyggere er prostituerte. Takk for at dere knuste drømmene mine liksom!

Gamle og nye land i Europa som det er all grunn til å vite noe om!
Vi skal være venner med noen, og kanskje krige mot andre en gang.
Trueu.jpg
Albanie · Allemagne · Andorre · Angleterre · Arménie · Azerbaïdjan · Autriche · Belgique · Biélorussie · Bosnie-Herzégovine · Bulgarie · Chypre · Crète · Croatie · Danemark · Dingdongsaker · Écosse · Édmarque · Espagne · Estonie · Finlande · France · Géorgie · Gibraltar · Grèce · Groland . Hongrie · Îles Féroé · Irlande · Irlande du Nord · Islande · Italie · Kosovo · Le Monde · Lettonie · Liechtenstein · Lituanie · Luxembourg · République de Macédoine · Malte · Moldavie · Monaco · Monténégro · Norvège · Orcades · Pays-Bas · Pays de Galles · Pologne · Portugal · République tchèque · Roumanie · Royaume-Uni · Russie · Saint-Marin · Serbie · Sicile · Slovaquie · Slovénie · Suède · Sud · Suisse · Tchécoslovaquie · Timor Leste · Turquie · Ukraine · Union Européenne · URSS · Vatican · Yougoslavie · Øya Sodor
Det er altfor få aksenter i norsk språk, som for eksempel accent aigu og accent grave, for ikke å snakke om accent circumflex.
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!