Rotter

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kanskje lette du etter bare én rotte? Eller kanskje en gaterotte? Eller kanskje en Ragnhild-Rotta?"
Typisk rotte, som roter rundt hjemme hos en tilfeldig pensjonist!

Rotter er store, vakre dyr med fire hjul og rakettmotor, som liker å spise små barn. Den er for det meste utbredt i de sørlige strøk som Alaska, Afrika og Grønland, men en gang i livet drar de på pilgrimsreise til månen. I Østen er den utryddingstruet etter å ha kommet i konflikt med hamsterene. Rottene ble først oppdaget av MacGyver i 1349 i et skip i Bjørgvin.

Pilgrimsreise[rediger]

Når en rotte blir født av rottepappaen og rottemammaen så avlegger de et ed til den store pysjamasduen. Edet de avgir sier at deres sønn/datter skal en gang beseire over tyngdekraften og komme ut til den blanke osten man ser på himmelen om natten. Dette har vært en tradisjon siden 1926 da den kjente oppdageren John Lennon fant opp en maskin, som i følge rottene, gjorde at månen ble om til en papegøye som da flyver ned på jorden, og blir til en ost igjen. Det finnes 5 kjente typer rotter:

Senterrotte[rediger]

De mest sette rottene. Alle kjøpesentre har en eller fler senterrotter. Bruker mesteparten av tiden på å se på andre spille på spilleautomatene, men de har også blitt observert gående rundt å se i butikker. En senterrotte har også blitt sett på parkeringsplassen/parkeringshus utenfor kjøpesenteret. Her foregår det leting etter tikroner i vogner. Man kan kjenne igjen en rotte på de slitte joggebuksene, det ustelte/udusjet håret og det tomme blikket.

Butikkrotte[rediger]

En butikkrotte er en rotte som holder seg til en butikk. Rotta blir da oppkalt butikkens navn. Eksempler er Remarotte, Rimirotte, H&Mrotte eller Telekioskenrotta.

Lesjarotte[rediger]

En lesjarotte er ei spesiell type rotte. Dette er definisjonen på folk fra Lesja. Utrykket kom etter en person (hvis navn er ukjent) flyttet fra Lesja etter å ha blitt mobbet av lokalbefolkningen.

Stedsrotta[rediger]

En litt mindre vanlig rotte. Denne rotta finner man steder utenfor butikker eller kjøpesentre. Rotta blir da oppkalt etter stedet den tilbringer tiden sin. Eksempler kan være musèer, tippebuler eller McDonalds.

Tromsørotte[rediger]

Den farligste rotta som finnes. Alle individer har rødt skjegg, er hårete og oser av Ole-Martin Årst sin avføring. Vanligstørrelse er 2 meter høy, 2 meter bred og 100 kg. (OBS: Må ikke forveksles med lokalbefolkningen, tross likheten er skremmende) Rottene liker ikke aprikos, men snakkes flytende hebraisk. Naturligvis kommer den fra Tromsø, da skadedyr ofte tiltrekkes av kloakk. I Tromsø er det jo trossalt åpen kloakkløsning. De gyter ved Ole-Martin Årst sitt gods i utkanten av Alfheim, han er en slags mentor for Tromsørotta. I gamle sagn sies det at det er denne klovnen av en fotballspiller som har påvirket rottene til å oppsøke kloakk og avføring fra andre levende individer. Har begynt og ta folk og ha hat sex med dem De kyndige diskuterer stadig om hvordan rotta kom til byen. En ting er iallefall sikkert, denne arten kom ikke via jernbanen, siden de ikke har den slags infrastruktur i isødet. Sjøveien er også utelukket, av den grunn at det alltid er minus sektsi grader i Tromsø og 1200 meter tykk is rundt hele byen. Mest sannsynlig oppsto arten på Alfheim, også kalt søppeldynga, da levevilkårene for rotter og andre skadedyr er optimale.

Gaterotte[rediger]

Gaterotter lever i et laverestående urbant liv på gaten. En gaterotte stjeler som vanlig fra folk på gata som har en stor lommebok. Dette er de flinke til. Kjente gaterotter er for eksempel Aladdin, Oliver Twist og Ari Behn.

Ragnhild-Rotta[rediger]

No har ho blå pels. Ho hadde rosa pels før, men ho hadde også svart pels.

Ho e ikke den skarpeste gaffelen i skuffa, men ho e den skarpeste skjeen i suppa. Ho liker å tasfe på osten som også tiltrekker seg mugg. Dermed har vi fått blå muggost i verden. Ragnhild-Rotta er ikke en normal rotte, men det forklarer jo pelsfargen.

Metoder for å komme seg til månen[rediger]

Diverse metoder har blitt brukt for å komme seg til denne hellige, runde osten bl.a:

Kjente rotter[rediger]

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!

Rotter er også den mest kjente arten i nord-norge. Den har gjort fra seg spor etter oppspiste tunger rundt om kring i akebakker på flaggstanger nå i det siste.