Rubiks kube

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
For hjelp med å løse en rubiks kube se Hvordan:Løse Rubiks Kube
Hvor inch befinner seg i det periodiske system.
Rubiks Kube.

«For å løse en sånn må du kunne sharingan! Minst!»

- Nessie om Rubiks Kube

En rubiks er en molekylær substans som dannes mellom tærene til feite folk og stolender, populært kalt Inch.(Inch er i virkeligheten et dyr som kun vokser opp mellom tærene til feite folk, og holder seg unna stolender.) På store rubiksfarmer er det de to typene rubiks blir høstet, og senere blir de tilsatt litt kamfer, så de tilslutt kan bli presset til en rubiks kube. Disse er ansett som et spill det hvor man skal få rett farge på rett side av kuben, så man ikke får Cerebral Parese av å spise dem.

En Rubiks kube har som oppgave å gi mennesker anfall, og ble designet av en gjeng ukjente trollmenn på 1900-tallet. Oftest er det et såkalt raserianfall, men det finnes mer uheldige utfall. Det har blitt registrert at denne onde, fargerike kuben har stått for minimum 4500 selvmord og 80 000 skilsmisser globalt det siste tiåret. Enkelte politikere (Russlands president ved navn man ikke må nevne) foreslo å bruke kuben som løsning på overbefolkning under flere anledninger. Til slutt ble det avgjort av FNs jury at dette var en effektiv løsning, men for brutalt til å kunne noensinne bruke. Hvis du i det hele tatt vil prøve å løse en Rubiks kube (noe som du aldri kommer til å klare), bør du trykke på linken ovenfor.

Lykke til. Hvis dette går rett til helvete, kan du jo alltids fortsette der.


Rubiks kube er et av verdens mest brukte torturredskap. Dette utføres av djevelens menn eller bedre kalt speedcubere. Disse menneskene tvinger det stakkars vesenet til å se på en rubiks kuben hele tiden, mens personen løser den igjen, igjen og igjen. Dette gjør offeret gal av alle lydene og fargene. Denne torturmåten er mest brukt under 2. verdenskrig, stort sett av tyskerne. Speedcubere har cult-aktige møter en gang i blant, der det samler seg mange titalls kubere fra nært og fjernt. I svette, trange og mørke gymsaler sitter de og kuber uten å si et eneste ord til hverandre. Det er statistisk bevist at alle speedcubere har minst 3 lidelser i kropp og sinn, oftest sett forstoppelse og sosialiseringsproblemer. Uansett - disse "treffene" er helt spesielle fenomener der lyden blir helt uutholdelig, ofte kalt 'djevelens vepsebol'. Verdensrekorden for en vanlig dødelig å holde ut i disse torturrommene er 14 minutter og 20 sekunder, som faktisk ble satt av norske reality-kjendis Eivind Hellstrøm. Disse satanistiske sammenkomstene foregår gjerne på nattestid i en sliten ungdomsskole på Kjeller eller Sandnes. Dette er et samfunnsproblem som har ført til økonomiske kriser, ettersom boligverdiene i områdene har gått ned minst 60%.

Kuben blir av mange sett på som umulig å løse, men i 2001 kom man fram til at det faktisk er mulig å løse enhver kube med kun et Trekk. Dette ble påvist av den anerkjente forskeren Billie Eilish Senere, i 2007 fant hun faktisk ut at kuben alltid er løst. I 2012 kom Erna Solberg med en dramatisk nyhet. Billie Eilish er nemlig fargeblind.