Rubiks kube

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
For hjelp med å løse en rubiks kube se Hvordan:Løse Rubiks Kube
Hvor inch befinner seg i det periodiske system.
Rubiks Kube.

«For å løse en sånn må du kunne sharingan! Minst!»

- Nessie om Rubiks Kube

En rubiks er en molekylær substans som dannes mellom tærene til feite folk og stolender, populært kalt Inch.(Inch er i virkeligheten et dyr som kun vokser opp mellom tærene til feite folk, og holder seg unna stolender.) På store rubiksfarmer er det de to typene rubiks blir høstet, og senere blir de tilsatt litt kamfer, så de tilslutt kan bli presset til en rubiks kube. Disse er ansett som et spill det hvor man skal få rett farge på rett side av kuben, så man ikke får Cerebral Parese av å spise dem.

En Rubiks kube har som oppgave å gi mennesker anfall. Som oftest et "raserianfall". Hvis du i det heletatt vil prøve å løse en Rubiks kube, uten noen form komplikasjoner (Noe du aldri kommer til å klare), bør du trykke på linken ovenfor.

Lykke til. Hvis dette går rett til helvete, kan du jo alltids fortsette der.

Rubiks kube er et av verdens mest brukte torturredskap. Dette utføres av djevelens menn eller bedre kalt speedcubere. Disse menneskene tvinger dette stakkars vesenet til å se på en rubiks kuben hele tiden, mens personen løser den igjen, igjen og igjen. Dette gjør offeret gal av all lyden og kuben. Denne torturmåten er mest kjent under 2. verdenskrig, brukt av tyskerne.

Kuben blir av mange sett på som umulig å løse, men i 2001 kom man fram til at det faktisk er mulig å løse enhver kube med kun et Trekk. Dette ble påvist av den anerkjente forskeren Billie Eilish Senere i 2007 fant hun faktisk ut at kuben alltid er løst. I 2012 kom Erna Solberg med en nyhet. Billie Eilish er fargeblind.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.