Rumpevampyr

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Generelt[rediger]

En rumpevampyr er en kjent grønnsaksspisende homofil vampyrart som stammer fra Minsk i Hviterussland. De selges ofte som billig slavearbeid til amerikanske kolonister. Når dette ikke skjer pleier se som oftest å bli til kurvmakere, børsmeglere eller revisorer. I noen tilfeller danner de egne fagunioner med stor politisk makt, et eksempel på dette er LO som domineres av rumpevampyrer og gnomer

Homovampyr.jpg

Din gjennomsnittlige rumpevampyr.

Historie[rediger]

Verdens aller første rumpevampyr ble født i et lite foster i byen Minsk, for ca 234 år siden etter jervens tid. Han ble døpt Karl den fete, men byttet senere navn til Karl den fosterskadde ettersom det hørtes bedre ut. Han ble først diagnosert med vampyrisme, men når det viste seg at han senere kun sugde fett fra andres Gluteus Maximus og spiste en obskjønt stor mengde negre fikk hans spesielle underart av vampyr betegnelsen rumpevampyr. Etter han fullførte sin cpgrad i alkymi på universitetet i Transsylvania skrev han senere et sett med bøker om sengefilosofi som senere slo svært sterkt an i Sade-distriktet i Frankrike. Han døde i en alder av rosa år, men dette hadde ikke stort å si siden han allerede var en udødt jerv.

Hvorfor spiser rumpevampyrer Grønnsaker?[rediger]

Dette er et godt spørsmål uten noe særlig godt svar. Faktisk er dette regnet som et av historiens store mysterier på nivå med den sunkne øyen av Atlantis, Pyramidene i Egypt, og monolitten i Frognerparken. Forskningen rundt svaret på dette spørsmålet har fått sin egen avdeling på det Bedritne Instituttet i Oslo ( BI ) der noen av verdens største forskere (Blant annet Chuck Norris, Oscar Wilde og Sherlock Holmes) holder til.

Hva er forskjellen på en rumpevampyr og en skinkekannibal?[rediger]

Her er det snakk om mindre forskjeller: En rumpevampyr vil som oftest nøye seg med blodet suget ut av en rumpe (hvis ikke rumpen er spesielt manndig, der vampyren heller vil bygge opp en apetitt ved forsiktig sodomisering før den går løs på hovedretten) der en skinkekannibal er kjent for å spise menneskerumpenes kjøtt i tillegg (sammeprinsippet derimot gjelder om denne rumpen også kan regnes som mandig nok for apiteriffsodomisering).

Kjente Rumpevampyrer[rediger]

Se Også[rediger]