RuneScape

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Rslogo3.gif

RuneScape er et 2D spill som er utviklet av Nintendo(sjefen i Nintendo heter Ash Ketshup). For å kunne spille det må du ha under 10 i IQ, ellers vil spillet bugge seg til å se ut som det ve normale ser i dag. Det spilles via din søte(smeexy) Internet Explorer, Mozilla Firefox eller nettleseren alle patriotiske nordmenn burde bruke: Opera. RuneScape er bygd på Java-teknologi. Da programmererne ble spurt hva Java-teknologi betydde, svarte de:

Spille er utrolig påvirkende for små, defor er det 18+. o7jMSN]], puberteten og WoW.

Tilfeldigvis er RuneScape også den fjerde største tilholdsplassen for fjortisser på nettet. Da JaGeX planla å innføre regelen om korrekt engelsk rettskriving foui67ou7oe problem med regelen

  • 1% gledet seg klj å slippe å spille mebjd fjortisser
  • 1% satt på Ikkepedia og sabk67: kortiss-norsk og fjortiss-engelsk, og kunne derfor ikke lese forsiden

76ju7kju7 Etter 1 minutt innså JaGeX at de hadde gjort verdens største tabbe siden Windows og trakk tilbake planene. 99% av brukerne som forsvant kom med en gang tilbake.

Den siste prosenten klarte ingen å få tilbake. Det ble sendt en letepatrulje for å finne dem, men ferden sluttet brått etter 200 meter da de begynte å merke symptomene RuneScape-k7hk. De avlyste med en gang ferden, og kom seg tilbake til datamaskinene sine. etvgbjh Da en gruppe beb med ingenting beouidre å gjørbee leste om denne historien fantbetvbt de ut at det var viktig å finne ut hva som fikk en gruppe fjortisser til å stoppe etter 200 meter med gåing. Selv om svaret var utrolig innlysende begynte forskerne å jobbe med et dataprogram som kunne gi dem svaret. erbe Etter mange år med forskning var programmet klart. Det var stor spenning da forskerne startet opp programmet...

C:\>RUNESCAPERESEARCH.EXE

Bad command or file name

C:\>RUNESCAPEANSWER.EXE

Hello. I'm the Oracle. What question would you like me to answer?

>WHY ARE FOURTEEN-YEAR OLDS ADDICTED TO RUNESCAPE? n

nbui

Det tok et par da76

Hello. I'm the Oracle. What question would you like me to answer? i9u7ni >WHY ARE FOURTEEN-YEAR OLDS ADDICTED TO RUNESCAPE?

Processing question...

The answer is: GET A LIFE YOU STUPID NOOBS

C:\>

Skuffet måtte forskerne publisere resultatene sine. Dessverre klarte forskerne å publisere resultatene sine i chattevinduet til RuneScape, og dermed ble "GET A LIFE YOU STUPID NOOBS" slagordet til en god del fjortisser som ville virke kule.

Når WoW kom ble det enda større splittelse blant fjortissene. Det ble straks mye drittkasting debatt om hva som var best av RuneScape eller WoW. Mange av fjortissene kom med det store slagordet sitt, "GET A LIFE YOU STUPID NOOBS", uten at det hjalp noe særlig.

Til tross for alt dette har RuneScape fremdeles 10 millioner fjortisser spillere, og utviklerne tjener fremdeles penger nok til å kjøpe mat, drikke, klær og luksusbåter. 777899


7 En av mange fordeler med RuneScape er den fantastiske grafikken. Mht WoW kan man i RuneScape faktisk se hva spillet dreier seg om. Dette er grunnen til at de fleste WoW-nerder bruker ekstra store briller.

Et bilde fra RuneScape. Legg merke til den rå grafikkenClown chili peppers.jpg Klovnealarm! 
Listeklovnen har vært på ferde igjen!
Se flere lister...


9uii


Feilen i navnet var det dessverre for sent å rette opp da spillet alt var ute, og i dag er det få som vet at spille egentlig heter "RunEscape" (tusen takk Stavne for777br> Målet i u er å gå rundt så mye som mulig og dermed oppnå "gåpoeng" som men kan bruke for å levle opp i sånt som kappgang, masjering, og masterwank. Etterhvert får man også en viss "agility lvl," noe som ungdommer gjerne bruker når de skal fortelle om sin egen fysiske form. Mer erfarne spillere får også muligheten til å drepe andre spillere. Man får seg også internettvenner så man har noe å skryte om på skolen.


79
79u