Rune Rudberg

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!

Beryktet småripsentusiast og råner. Ble norsk nasjonalhelt da han ble oppdaget med "litte-granne" narkotika. En vinterdag i februar/mars 07 kom det også for en dag at han liker å slenge seg på sofaen, gjerne uten klær og gjerne når det er litt småkaldt. Rune Rudberg er tydeligvis godt kjent med fenomenet "shrinkage".

Rune Rudberg er oppvokst i en musikalsk familie. Hans far var bestyrer av Folkvang danselokale, og unge Rune fikk av den grunn oppleve mange av 60- og 70-tallets store danseband på nært hold. 15 år gammel reiste han hjemmefra for å livnære seg som musiker. I løpet av det neste tiåret bodde han flere steder i Norges land, både i nord og sør, øst og vest. Hele tiden sang han med forskjellige danseband.

Rune Rudberg har aldri gjort noe galt. Det er alltid noen andres feil. Han har hatt minst 1000 kjærester, noen av dem i to-tre minutter, andre så lenge som 15. Rekorden holdes av Maria Mena som Rune Rudberg faktisk var sammen med i ca 15,5 min.

Hans alder er ikke kjent, men ut i fra antall kjærester kan man trygt anta at han er minst 120 år. I det siste har Rune Rudberg vært trofast mot sin nye samboer , og han får nå ikke mer enn to eller tre barn i året etter avtale med folkeregisteret.

Nå har Rune flyttet til Rygge, nabobyen til Moss, så nå vet vi hvor den vonde lukta kommer fra.

Det går rykter om at Rune har en hund som virkelig kan 'snakke' (Snakkius-myus, det latin-amrikanske ordet for å spankulere, som i overført betydning betyr å bevege på munne slik at det kommer nye lyder ut av den). Denne hunden har Rune med på tur annen hver lørdag. I og med at Rune har sunket en del i rangstigen når det gjelder uspekulert råneri har han også fått problemer med å få jenter som er trange nok til å tilfredsstille Rune's behov. Hunden til Rune, som forøvrig heter Kjetil, har da en meget possitiv instilling og effekt når det gjelder å stimulere. Kjetil slikker på flere steder plassert utover Rune, slik at rune skal kunne nå klimaks. Hvis kjetil har vært flink gutt får han en sjokolade. Rune har også en bil. Den er svart. Rune har oppkalt bilen etter seg selv, bilen heter Rune. Hunden til rune, som heter Kjetil, slikker daglig på Rune. Det har seg slik at kjetil etter hvert har begynnt å dra på åra (Blius-gamlius,Det greske ordet for å bli gammel). Rune opplever dette som krenkende og vil derfor ha en ny hund. Kjetil søker nå en ny eier, og det er bare å ringe hvis du vil ha den attraktive hunden Kjetil, sier Rune(Runius-alfomegus, latinsk å betyr somp)

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.