Russ

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Typisk rosaruss, spiser kake og oppfører seg pent!

(Må ikke forveksles med rus)

«JULEKAKE JULEKAKE BOM BOM BOM! DU MÅ LE AV VÅRES HUMOR!»

- NEI ! EU har gjort overproduksjon av internhumor. Hold opp med dette her.

RUSS er en forkortelse for Rævbarnslige Ungdommer og Store Suppehuer. Russen pleier vanligvis å løpe rundt på skoler, for eksempel ungdomsskoler, med vanngevær, for å irritere de sure og stressede ungene der. Ekstreme russ kjører også rundt i bussene sine med høne som legger egg. Disse eggene blir kastet på forbipaserende.


Russetiden varer for de fleste fra midten av april til 17 mai, og består i hovedsak av å lese til eksamen, arrangere grillfester for lærerene man har hatt i flere år og smiske før karakterene blir satt!

Fargekoder[rediger]

Som her akkurat har tatt en knute som går ut på å handle grønnsaker for 257 kr...

Russen bruker forskjellige farger på de fjonge hattene sine, for ikke å glemme buksene.

  • Rødrussen: Russ som har vært på fjellet i påskeferien og har aldri fått kongla som regel er det bare nerdene som er rød russ . Man kan ikke bli rødruss med mindre det har vært fint vær. (Et krav for å bli rødruss er å ikke bruke solkrem.) Med andre ord er det få bergensere som blir rødruss. Rødrussen startet for øvrig som ungdomsorganisasjonen til NKP, noe som forklarer både rødfargen og betegnelsen "russ", som selvsagt kommer fra Russland. Rødrussen jobber fortsatt for arbeiderrevolusjon i Norge, tross at ingen av dem noen gang har gjort et forsøk på ordentlig arbeid.
  • Blårussen: er de borgerlige partienes russ. Disse kapitalistsvina er ikke klar over at russen opprinnelig startet som ledd i en sovjetisk konspirasjon. Blårussen bor på ekstremt kalde steder. De fleste blåruss pleier å ligge i fr-fryseren før RUSSefeiringen starter.
  • Svartrussen: Veldig barnslige russ. Russefeiringen pleier å bestå i å spille Svarteper.
  • Grønnrussen: Russ som er medlemmer i miljøvernsorganisasjoner. Mange grønnruss melder seg inn i Bellona eller lignende i senere tid.
  • Oransjerussen: Enda en utgave av påskerussen. Oransjeruss er russ som har spist for mange appelsiner, og på den måten fått den fryktede appelsinhuden. Oransjerussen er populær blant nederlendere og nordirske protestanter. Donald Trump er en annen kjent tilhenger av oransjerussen.
  • Rosarussen: En typisk kjønnsdiskriminerende russetype. Bare jenter (og homofile/feminine gutter) får lov til å bli denne typen russ.

Knuteregler[rediger]

Hovedartikkel: Hvordan:Få russeknuter

Russen har lange snorer i luene sine. Disse brukes til å lære seg å knyte knuter så de slipper å be foreldrene sine hver eneste gang skoene faller av. RUSSene pleier å feste ting i disse snorene, for eksempel konger og kondomdrakter. Disse tingene blir festet som et resultat av forskjellige forbrytelser og kriminelle handlinger.

Annet[rediger]

Bortsett fra det som allerede er nevnt, kan man også finne RUSSetog (spesielle tog for RUSSer som vil løsrive seg fra foreldrene sine), RUSSeaviser (med tullereportasjer, også kalt Ikkepedia), og RUSSerop (som brukes når en RUSS vil påkalle seg oppmerksomhet fra gamlinger som hater dem).

I løpet av mai måned er dette den måten flest russ sover på...