Ruten

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Ruten sett fra taket på Vågen

Ruten er hele vestlandets narkotikametropol og kan lokaliseres ca 10 min utforbi Stavanger, i en "by" kalt Sandnes. Det er langerer fra ruten som selger dop og dopapir til de narkomane i Haugesundog div andre byer/steder i dette Norges land.

Ruten kalles også rutebilstasjonen og er det kolektive knutepunktet i området når den kalles dette. Ruten er rett og slett mulighetens plass. til nå finner en lite som er negativt med ruten. En har masse koselige narkomaner, alkoholikere, pisse-hjørne, Narvesen, 7-eleven osv. mange fine plasser en kan søke ly for regnet også. så vil si ruten er en perfekt plass å leve! finnes ikke bedre for å si det sånn.


Innbyggere[rediger]

De som henger på Ruten er for det meste wangstahrene, hobbynarkomanene, terrorister og fjortisene i Sandnes. De faste innbyggerene på Ruten er alle narkoene(de ekte) og uteliggerene i området. Disse bor på benkene som er plassert rundt på ruten. Benkene var egentlig tiltenkt de russiske trekkspillerene. Egentlig finner man alle slags folk nede på Ruten, altså det er en veldig sosial plass. En finner garantert venner der, få som ikke gjør det.

Sliter du med livet ditt, dra til Ruten og vips har du fått et helt nytt liv, i et fantastisk, vidunderlig miljø!

Bakgrunn[rediger]

Havner man på Ruten tror de fleste at man lider av siklesyndrom, "snøsniffing" (også kjent som Snehvit og de syv, lange dagene) eller inntørket hjerne. Til en viss grad er dette rett, men også feil ettersom det finnes flere områder innen narkodyrking og lusekofte-røveri (76% økning etter Nokas-ranet). Også prostitusjon viste seg å nesten dukke opp i gatene, men politiet var gjerrige og tok jobbene fra de prostituerte. Nå jobber de fleste av dem på 7-eleven eller Kino 1.

Det lønner seg også å ha prøvd salt og vaniljesukker før man drar på handletur på Ruten. Selv om mange doplangere liker deg og vil gi deg god pris, må man være føre var og smake på "the good stuff" for å avgjøre hvor "good" dealen faktisk er.

Er du jente har du også loven på din side. Blir du ferska spør du bare mannen i uniform om han vil ha en Blue Jaw. Har du erfaring innen området, forstår du at dette blir mer oralt enn verbalt. Det viser seg at i 1/3 tilfeller virker dette, så ha gønnern klar i beltespenna i tilfelle poltien ikke biter på. Hvis du har en "youtube" kanal og har lyst til å gjøre en "challenge" så er Ruten helt PERFEKT! Det er alt slags mulige rare utlendinger som banker deg opp om du filmer dem eller går bort og spør dem om noe som blir svært mislikt av dem. Det er viktig og være forsiktig med hvem du har en "challenge" med. Plutselig gjør h*n sånn at du kommer i en fight og blir ferska av politiet. WARNING: Det er observert en sivil politibil som er en Volkswagen Passat. Bilen er helt svart og kjører forsiktig rundtforbi. reg.nr. RK 98307 (HELT SERR!)

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!