Søndre Sandøy

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Søndre Sandøy
Søndre Sandøy
Søndre Sandøy har ikke flagg Søndre Sandøy har ikke våpenskjold
Hovedsteder Kafeen
Største byer Grendehuset
Innbyggertall uklart, trolig mellom 3-50000
Offisielle språk Arabisk, noe Norsk
Styreform Terror/Diktatur
Hellig grunn: Lekeplassen
Statsminister:
Selvstendighet Altid vært selvstendig
Avhengig av Al Quida og Kjøkøy
Uavhengig av Norge
Valuta Lik
Tidssone Ingen, tidløst teretorium.
Nasjonaldag 11. september
Landkode 666
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i januar 2023.

Søndre Sandøy (også kalt Søndre Sandøy kretsfengsel) er en øy utenfor Hvaler med et ukjent innbyggertall. Søndre er som en egen stamme, og helt isolert fra omverdenen.


Problemer med myndighetene[rediger]

I 2001 gjorde de innfødte på Søndre opprør mot myndighetene, og de har sverget på å drepe alt og alle som nærmer seg øyen. Målet er et eget land, eget flagg og ikke minst verdensherredømme. Myndighetene prøver stadig og ta knekken på de innfødte med sykdommer og ikke minst giftig mat. Rart nok greier de innfødte seg med naturen på øyen, som om de var indianere. Myndighetene dumper også stadig alt av farlig materiell og søppel på Søndre med fly( fordi ellers ville det vært farlig!).

Myndighetene hadde nesten klart å utrydde hele Søndre, da de innfødte fikset samarbeid med Al Quida gjennom forhandlinger med lederen Macgyver via msn. Myndighetene har mistet 28 soldtaer i krigingen. Antall døde på Søndre er ukjent.


Viktige personer i kampen for Søndre:

Gabriel olsen: Leder for Al Quida, står for alle bombene.

Eli Hagen: Sjef for alt med motor. Veldig flink med bil, og spesialist på trapper.

Erna Solberg: Sjefskokk. Desverre for Søndre spiser hun opp det meste selv.

Biografi[rediger]

Søndre har altid bare vært en helt vanlig ubebodd utenfor Hvaler, fram til tidlig 40-tallet. Da begynte man å sende de som ikke fikk plass på galehus til Søndre. Etterhvert begynte folk som følte seg truet og forbrytere som ikke ville bli funnet å dra til Søndre. Adolf Hitler er av disse. Han tvingte en tilfeldig jøde fra Auschwitz til å kle seg ut som han, og begå selvmord. Så de som mener Hitler drepte seg selv, tok altså feil! Hitler døde i kampen for et fritt søndre.


Natur[rediger]

Før var Søndre en øy med fin eksotisk natur, med bananer og palmer, kamikazekaniner og ninjasauer. Nå er det rett og slett en søppeldynge. Man kan se se enkelte av hustakene, gjennom søppelet, men ikke mange. Øya er radioaktiv som bare pokker og man kan se giftige gasser sveve rundt 1 meter over bakken. Disse forholdene er helt greie for Al Quida som er vant til dette, men skaper problemer for de innfødte.


Økonomi[rediger]

Søndres Økonomi er nå nesten helt på bånn, fordi de brukte opp alt på samarbeid med Al Quida. Den dårlige økonomien gjør det ikke lett å oppnå målet verdensherredømmet.Import og Eksport[rediger]

De fleste forhandlinger med Søndre fåregår stort sett via Al Quida til og fra midt-østen. Når det gjelder import er det våpen og ammunisasjon som gjelder. Det er også noe import av asiatiske prostituerte, og enkelte tilfeller av slavehandel.

Det meste som sendes ut av "landet" er treverk, radioaktive gasser, håndflettede tepper og mye annet som produseres av barneareidere. Søndre er faktisk talibans og ikke minst Al Quidas største organdonor på grunn av deres herjinger med de norske myndighetenes døde soldater. De radiaktive bekkene betaler også en del av Søndres utgifter på våpen og ammo. Fisk som Slimharr og Brakkvannsknurr (kalt Nuke-fish i engelsktalende land) er lett og få på kroken i disse bekkene. Fiskene er jo selfølgelig radioaktive, men dette er ukjent globalt, så fisken fra Søndre er en delikatesse i flere afrikanske land og deler av Midt-Østen.Samarbeid med Kjøkøy[rediger]

Opp gjennom årene har Søndre Sandøy fått god kontakt med øyen Kjøkøy(ligger mellom Hvaler og Fredrikstad). Øyene har stått sammen i kampen for eget land i flere år nå, og begge øyene er like lukket fra omverden. Siden 1997 har det vært snikskytterskole på Kjøkøy for barn mellom 8-13 fra Søndre og Kjøkøy. Dette er veldig populært, ettersom ingen av øyene bruker penger på vanlige skoler. På Kjøkøy er det kommet en ny tradisjon. Alle konfirmanter får enten en AK-47 eller en Barret 50. cal til sin konfirmasjon(Barn konfirmeres når de er 8 år etter Al Quidas lære).Så den store økningen av yngre, og bedre trente soldater har vist seg å være til stor hjelp.


Kjente steder på Søndre Sandøy[rediger]