SEGA

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

SEGA (kort for Svelvikinger Er Gale Aper) er et spillselskap som oppstod i Svelvik i en tidsperiode vi vet svært lite om (en eller annen gang mellom 1993 og 1994). Spillselskapet står bak flere store tittler som Tonic The Ginhog, Lord of the Blings, Need For Speed: The Life of a Drug Addict og Bottlefield. Kontoret ligger i Svelvik Sentrum, i den berømte Strømhallen, som er verdens største bygning (på hele 45321,12Kvm), hvor det jobber rundt 121 millioner mennesker (alle Svelvikinger).

Grunnleggingen[rediger]

Tidlig en høstdag et eller annet sted mellom 1993 og 1994 gikk to eksentriske Svelvikinger sammen om å starte drømmen sin. Denne drømmen var å lage spill. De hadde allerede sin første spillidé, som senere kom til å bli en av verdens største spillserier, nemlig Tonic The Ginhog - et eventyr om to venner som finner hverandre og holder sammen gjennom tykt og tynt rusmiljø, store og små fester samt alkoholmissbruk. De to grunnleggerne, John Travolta og Tor M. Hammeren var to relativt ukjente Svelvikinger. Sammen grunnla de spillselskapet, og begynte produksjonen av sitt første spill. Det var en lang prosess, på hele to uker, og de fikk mye motgang (spesielt med tanke på de skyhøye strømprisene på den tiden). Men etter mye blodslit og helseskadelig alkoholmissbruksperioder, så fikk de endelig sluppet sitt første spill; Tonic The Ginhog.

Kjente tittler[rediger]

Tonic The Ginhog Det første spillet de slapp ut het Tonic The Ginhog. Ingen visste på den tiden at dette kom til å bli en av verdens største tittler gjennom tidene, og at så mange ville få gleden av å oppleve Tonic & Gins eventyr sammen. Det tok ikke lange tiden før oppfølgere begynte å dukke opp, slik som Tonic The Ginhog 2: The Great Party, Tonic The Ginhog 3: Nachspiel og Tonic The Ginhog Adventures: Alcoholism Rules. SEGA var på alles munn, og det lille selskapet på 2 personer vokste med omlag 121 personer.

Lord of the Blings Lord of the Blings (må ikke forvirres med Lord of the Rings) er sagaen om Svelvikgangstere som prøver alt for hard å være gangstere. Dine oppdrag som hobbylømmelen Thomas T. Shørt er å gjøre diverse oppgaver som å disse folk, rappe om alt du kan komme opp med, og være så rappkjeftet du klarer mot eldre og uføre. Spillet ble en kjempesuksess, som senere skulle bli inspirasjon til den mindre kjente Grand Theft Auto-serien.

Need For Speed: The Life of a Drug Addict I spillserien Need For Speed: The Life of a Drug Addict tar SEGA spill til en helt ny høyde, ved å bruke interaktiv dokumentarfortelling. Spillet handler om det livsfarlige narkotikamiljøet i Svelvik, og du spiller som eks-narkomane Frode Flodhest (basert på en sann historie om mannen med sammen navn). I spillserien vil du må kunne overkomme hindre som rebound, relapse, lapskaus, post-it-laps og relapsificationkonspirasjonsillusjoneromdiversetingsomikkeerlogiske. Spillserien avslutter, slik som i virkeligheten, med at Frode Flodhest ikke lenger takler presset og hopper i den livsfarlige Svelvikstrømmen.

Bottlefield I spillet Bottlefield, som er deres største hitill, så spiller du for en av de fire stormaktene i Svelvik, Mariås, som en soldat i Mariåsbataljonens Elitesamuraininjaer som må kjempe mot de tre andre stormaktene, nemlig Sentrum, Tangen og Berger. Spillet er, på samme måte som Need For Speed: The Life of a Drug Addict, en spilldokumentar om virkelige hendelser. Spillet foregår i perioden mellom 1634 til 2005, hvor Bottlefield-krigen i Svelvik foregikk. Du har også en flerspillermodus hvor du kan spille Bottle Rush, Find the Flag, Tema DeathMatch og Berger Drive-By.

Framtidsplaner[rediger]

SEGA er stolt over sine tidligere tittler, og selv om de stadig må slippe oppdateringer til Bottlefield, så har de begynt på sitt neste spillprosjekt, Virus Outbreak: The Story of The Bear Flu, som er enda et dokumentarspill om virkelige hendelser.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!