Saddam Hussein

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Saddam-Hussein.jpg

Saddam Hussein (også kjent som SoDamn Insane) var en hyggelig mann før han ble henrettet. Han var blant annet President i USA, Leder for FN og sloss mot slemme menn sammen med sitt frigjøringsparti, Al-Qaida. Med Taliban ved sin side var det lenge verdensfred, før Gerd Liv Valla startet krig. Hun begynte med å sende fly til Twin Towers, Sprenge masse nede i Israel, starte krig i Afghanistan og selvsagt, Global Oppvarming. Han var også ekspert i tysk, og det var han som overtalte Hitler til å overgi seg. Det gjord at han ble en stor helt. Eksempel på den bilde fra Freaking News. ---------------------------------------------------------------------------------->>>>>>>>>>

Hans andre jobber[rediger]

Nedkjøring av Grev Dooom, sekretær for Hitler, fjerde mann i Raske menn, tredje mann i Raske kvinner, lamklipping, hjelper til MacGyver(hjalp han med å lage ett akvarium av ett par briller, en julekalender, en kulepenn, en pistol uten kuler, noen kuler, en søppelsekk, to par linser, og brukt rull med dopapir), sette støvler i masseprodukjson, lage en mobil, kunstner av blidet Nattverden, stripper i Osama Bin Laden sin club, marihuanadyrkeren til Karl I. Hagen, gidde fotmasasje til Amy Winehouse, klippet plenen til George W. Bush, laget små armbånd til kjente småjenter, laget sukkerspinn i tusenfryd, testet om det var spiker i skliene i bø sommerland og solgte barn på internet.


På bilde fra Freaking News ser du Saddam Hussein as a woman.


Henrettelse[rediger]

Fem år siden Tirsdag forrige uke ble han henrettet for å banke opp en prest med verdens største utgave av bibelen, og fortelle forferdlige vitser(Hvilken vin kan man ikke drikke? PING-VIN! Hva er verdens farligste stol? PI-STOLEN!) Mange ble så lei seg at de hoppet ut av vinduet.