Sadio mane

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk


Sadio Mane[rediger]

Sadio Mane, født 19. desember 1743, var en ivrig camping-entusiast som er mest kjent for sitt revolusjonerende arbeid innen kokosboller og plakat. Mane døde av brutale bukhule-blødninger i 2001, kun 254 år gammel. Mane har i etterkant av sin død fortsatt å inspirere tusenvis av mennesker til å skalpere seg selv og rope "Boca Juniors!" mens de ser seg selv i speilet og kritiserer norske folkeviser. Flere biografier har også blitt utgitt om det svenske moteikonet, Douglas Costa og jakten på uglemons kanskje den mest kjente av dem.

Oppvekst[rediger]

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Sadio Mane ble født i den lille landsbyen Ghana, like utenfor Kambodsja. Hans far, Martin Knudsen , merket tidlig at Mane hadde et unikt talent for privatliv-etterforskning og potet-skrelling . Ifølge kilder fra både bibelen og Antikken, skal Mane sine første ord ha vært "bajonne-vegg", noe som viser tydelige likhetstrekk med det Jesus Kristus sa da han talte for sine 29 disipler siste gang før han døde, i 2007. Sadio hadde på mange måter en tøff oppvekst, og ble blant annet tiltalt for borettslag-snylting i 2011, da han kastet rekesmørbrød på sin egen far utenfor tinghuset i Ghana.

Sadio, som brukte 81 år av sin barndom på å forstå forskjellen på skolisse og jedi-ridder, begynte tidlig å spille fotball for det lokale laget Bruno?!?!, men la skoene på hyllen etter kun 2 år som spydspiss på det utsultede laget. Han vendte blikket mot kanelgiffel-dyrking, og levde på å dyrke giffler og pc-tastatur frem til han flyttet fra Ghana.

Lommetyv-tyven[rediger]

I 1936 reiste Sadio til Gibraltar for å jakte på den verdenskjente "Lommetyv-tyven" som på denne tiden herjet i Vest-Europa. Lommetyv-tyven, senere kjent som Jonas Gahr Støre , var en bosnisk eiendomsmegler som etter et mislykket drapsforsøk på sin egen lomme i 1322, bestemte seg for å reise til Kamerun for å stjele lommetyver. Etter et urolig opphold i det krigsherjede landet, fant Støre seg til rette i Vest-Europa, hvor han begynte sin utrettelige jakt på lommetyver. Kun dager etter Sadio hadde ankommet i Gibraltar, ble Støre funnet død i en dyrepark. Det lokale politiet fant bitemerker i Støres anus som samsvarte med Sadios tenner. Han ble anklaget for overlagt drap, men slapp unna da retten erklærte ham for "utilregnelig og bløt".

Pusteoperasjonen på Leikvang Stadion[rediger]

Da Sadio, natt til 3.november 1999, skulle presenteres som ny "dampmaskinskonsluent" i Vest-Libya, kollapset han på Leikvang Stadion. Den velkjente drueforskeren, Michael Oliver stormet ut på ulykkesstedet og iverksatte med det første et forsøk på å redde Mane. Livet stod ikke til å redde, og Mane ble erklært død på stedet. RIP. Albania (landet), som senere skal vise seg å være Manes far, skrev obduksjonsrapporten til Mane hvor følgende ble skrevet: "Undersøkelsen av Manes indre organer viste at det befant seg 19000 utgaver av den kurdiske presten, Paul Konchesky . Konchesky var en nær slektning av Mane, og funnet sjokkerte Konchesky og resten av befolkningen. I følge sikre kilder skal Konchesky ha utrop: "Livet er mer enn bare iskrem" angående de unike funnene i Sadio Manes organer. Sadio Mane våknet i kisten 17 år senere, og skal med det samme ha tatt keisersnitt på seg selv for å sjekke om de 19000 Koncheskyene var der fremdeles. Etter Manes store fortvilelse viste det seg at disse var vekke. Dette var starten på "Koncheskyrevolusjonen" som varte i 75 år.

Halloppstyr-skandalen i 2014[rediger]

På senhøsten i 2014 ble Sadio invitert til å spille futsalcup med noen av kompisene sine. Sadio, med sin fortid i den lokale fotballklubben i Ghana, svarte glatt ja, og snørte lissene på sine splitter nye fotballsko. Etter tre strake tap og 57 selvmål, ble en gråtende Sadio bært ut av banen av helsepersonell. "Jeg er lei av halloppstyr" skal den sengalesiske doktoren ha ropt mens amubalansepersonell deaktiverte iphonen hans. Sadio skal i dette øyeblikket ha blitt rammet av et voldsomt raseri, og smurte seg selv inn i kaviar mens han løp rundt og kastet bataljoner på andre deltagere. Episoden, som senere har blitt kjent under tilnavnet "Stol", skal være en av hovedårsakene til at Sadio senere har blitt smittet av flere livstruende sykdommer. Sadio har senere forklart episoden som en misforstått avsugning.

Morten Harket og kantarelltabben[rediger]

Mane var alltid fascinert av naturen, og elsket å gå tur i skog og fjell. En søndag i 1434, da han var på tur med hunden sin, Morten Harket (oppkalt etter den verdenskjente artisten, Sandra Lyng ), merket Sadio et voldsomt verk i den venstre nyresteinen. Mane, som umiddelbart fryktet for sitt liv, hev i seg 52000 kantareller som han hadde smuglet med seg gjennom tollkontrollen på Sandefjord flyplass. Det han ikke visste var at disse kantarellene, som hadde blitt plukket av 4-5 usympatiske nynazister i Stillehavet, var giftige. Mane døde momentant. Obduksjonsraopprten viste, til legenes store overaskelse, at Sadios virkelige navn var Calum Chambers, og at han for øyblikket spiller midtstopper for fotballklubben Arsenal!

Forholdet til Dick Advocaat[rediger]

Oppigjennom årene hadde Sadio blitt spesielt kjent for én ting, å dø. Det er anslått at Sadio døde hele 930 ganger på kun 28 minutter under den ekstreme kefiroversvømmelsen i matboksen til Fredrik Strømstad i 1932. Alle disse dødsfallene skal ha skapt et anspent forhold mellom Sadio og den verdenskjente druepøkeren Dick Advocaat. Det oppsto flere grove bataljer mellom de to kongolesiske tyttebæropfinnerne, men det skal ha toppet seg i 1503 da de drepte hverandre under en konsert med artisten Gøkhan Inler, bedre kjent som Jens Stoltenberg. Sadio hadde som kjent god erfaring med drap, og overlevde dødsfallet enkelt. Under begravelsen til Dick Advocaat skal Sadio ha komt med ekstremt krenkende ytringer, og hevdet at Dick egentlig bare var en illusjon og at han lignet på innsiden av den venstre testikkelen til Brendan Rodgers.

Militærtjeneste og knekkebrød-kasting[rediger]

Kun 3 år etter han ble født reiste den 27 år gamle Sadio ( 31 ) til Tyskland for å avtjene verneplikt i panserbataljonen. Sadio fikk umiddelbart et svært anspent forhold til sin oberst, Jermaine Pennant, også kjent under tilnavnet "åtte". De to skal ha havnet i klammeri opptil flere ganger, blant annet etter en hendelse hvor Sadio insisterte på at han skulle tjene som valnøtt-rytter på krigsmarken. Pennant, som var kjent for sine korte lunte og enorme aggresjon skal ifølge usikre kilder og øyevitner ha kastet ruglete knekkebrød på den febrilske Nigeriasnylteren. Sadio svarte med å dimmitere etter kun 2 (!) minutter i førstegangstjeneste, og flyttet til Bosnia hvor han senere døde av en ekstrem solformørkelse i ræven, men det hente det var et lys klimpt der og spesielt under den årlige prostata undersøkelsen.


Blodig avføring og Connor Wickham[rediger]

Som tog konduktør var Sadio godt vant med å stappe gaffler opp i ræven og smugle de over grensen fra Sverige til Taiwan. Dette skapte ikke overraskende problemer for Sadio som stadig fikk hyppige nakenbilder fra en karismatisk Roy Hodgson. Etter nitten år som gaffelsmugler begynte Sadio å blø fra ræven, og mistet i løpet av et par minutter 57 liter blod. Leger over hele verden var ikke i tvil om hva som var årsaken, det var Connor Wickham! Connor Wickham hadde som kjent gått gjennom den store gaffelkrisen tidlig på 1700-tallet og var febrilsk etter nye gafler. Da han hørte om Sadio var han kjapp med å flytte inn i ræven hans uten av Sadio visste om det. Da eksperter undersøkte Sadio fikk de bekreftet legenes teorier, Connor Wickham hadde bygget en hytte og har slått seg til ro i endetarmen til Saio Mane! Sadio ble sjokkert da han hørte dette, og drepte seg selv for 3023 gang i karrieren. I selvmordsbrevet skrev han følgende: "Hector Bellerin, det e meg ja".

Politisk karriere[rediger]

Sadio meldte seg inn i politikken bare 3 måneder gammel (!), altså i 1767. Den lille, men likevel barske ivorianeren, ble allerede utnevnt som tillitsvalgt i bystyret da han såvidt hadde kommet i puberteten. Etter en del kontroversielle utrop i talerstolen, ble han arrestert for trakassering av offentlige personer. "Aksel Hennie er ikke en skuespiller, han er en drops!" og "Alejandro Fuentes, du er like god til å synge som en tannkremtube!" var bare noe av det Mane hadde uttalt. Dette fikk fatale konsekvenser for Mane. Den tidligere lagkameraten Jose Fonte, fra Tromsdalen IL, tok over som tillitsvalgt i bystyret, noe som Sadio ikke forstod seg på. Han svarte med å kile en uskyldig Alexandre Song på lilletåen samtidig som at han kverket salmonella-infiserte brystvorter på døde bevere i Bali. Mane fikk dødsstraff etter sin opptreden og ble herrenettet en drøy måned senere. Mane etterlot seg en stor gjeld som familien måtte betale til myndighetene. I ettertid har det vist seg at årsaken til den store gjelden var Manes enorme pengebruk på sin aller største lidenskap: Tommelkrig.


Oscar-utdeling og kjøttkakebaking i India[rediger]

5[[.]] februar 2012 ble Sadio nominert til årets skuespiller i den prestisjetunge oscar-utdelingen. Det var ikke ufortjent at Sadio etterhvert vant prisen for sitt fremragende arbeid i filmen Sadio Mane og morsmelkerstatningen 2 - Hvil i fred, Bastian, en film som har blitt beskrevet som "svært undetrykkende mot personer som lider av blødersykdom". Etter å ha vunnet den gjeve prisen foran kritikerroste skuespillere som blant andre Brad Pitt og Google Maps, bestemte Sadio seg for å reise til India. Her fulgte han opp sin ekstreme lidenskap for kjøttkaker og mygg. Han fikk jobb som lærer ved en katedralskole i utkanten av Dortmund, og på fritiden studerte han fordøyelsessystemet til Kasper Schmeichel. Sadio bodde riktignok bare i India i fem timer, før han døde av fatale blødninger i Mariekjeksen.

Kjente sitater fra Sadio[rediger]

"Kan du drive gruvedrift i rektumet mitt og kalle meg Titus Bramble helt til testiklene mine slutter å lage konspirasjonsteorier?!"

"Kenya?! Det e sånn du stikker i ræven før du skal utføre et attentat på din egen familie sant?"

"Leicester city drakt? Det er det samme som farfar sant?"

"Big Bite er ikke en fast-food kjede. Det er et kodenavn for Gaza"

Konspirasjonsteorier om Sadio Mane[rediger]

Fødselsteroein - Sent på 1800-tallet hevdet flere utenriksministre, deriblant den kolera-smittede Daniel Agger, at Sadio aldri hadde blitt født. Dette ble dog motbevist da Sadio drepte han med en flaggstang i 1777.

Rutsjebane-teorien - Opp gjennom årene har flere filosofer anklaget Sadio for å være en rutsjebane. Sokrates lagde i år 33 f.kr. en hypotese hvor han testet hvordan hodet til Mane fungerte som rutsjebane. Resultatene fra Sokrates' mange forsøk er det ingen som vet hvor er. Denne teorien er per dags dato ikke motbevist.

9/11 - I september 2001 styrtet to passasjerfly i Wolrd Trade Center i USA. Den svenske ambassaden i Saudi-arabia har siden hevdet at det var Sadio Mane som stod bak dette angrepet. Dette har riktignok blitt motbevist, etter at den amerikanske etteretningstjenesten CIA fant videoopptak som viste at Sadio lå langs en fortauskant i Vest-Agder, innsmurt i lamasperm, samme tidspunkt som den verdenskjente terrorhandlingen ble gjennomført.


== Korte fakta om Sadio Mane

  • Sadio Mane og morsmelkerstatningen 2 :Hvil i fred, Bastian
  • Sadio Mane og morsmelkerstatningen 3 :Smaragden fra Mosambik
  • XXX Videos - En natt med Uglemons
  • Ørretfiske og katedraljakt i Lofoten (kortfilm)
  • Bryan Ruiz
  • Drap: En dokumentar basert på kanel

Sadios oppfinnelser[rediger]