Saltrød

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Saltrød, (Norges beste by hvis du er kul)
Saltrød
150px
(byvåpen)
«Pass me the weed faggot»
Land Saltrød
Fylke Saltrød
Innbyggertall (Classified information)
Offisielt språk Engelsk,Ændals
Styreform Saltrød For Faen
Ordfører Shaliar the niggerfaggot
Varaordfører Jon Buckner fra Froland
Bystatus Har ikke bystatus


Saltrøds midtpunkt- saltrødsenteret

Saltrød er et tettsted som ligger øst i Arendal kommune i Aust- Agder. Fram til 1962 var Saltrød en del av det som ble kalt Moland kommune. Innbyggertallet var i 2007 på ca. 3000 narkomane samt noen fastboende.

Saltrød tok i 2004 sølv i konkurransen om den gjeve prisen "Norges dårligste oppvekstforhold". De senere år har Saltrød falt lenger ned på lista. Saltrøds ledere lover at de nå jobber hardt for å få saltrød til topps.

En gang i året fylles parkeringsplassen ved Saltrød- senteret opp med sprit, som Saltrøds innbyggere drikker opp i løpet av helga. Dette kalles "oversvømmelse", og er for de fleste årets høydepunkt [1]

Fylker I Saltrød[rediger]

Levestandard[rediger]

Som allerede nevnt er Saltrød kjent for en heller dårlig levestandard, med ca 70 prosent analfabetisme, og en gjennomsnittlig IQ på 57. Gjennomsnittlig inntekt er sånn ca. 135000 kroner i året, men spesielt her er mørketallene enorme. Gjennomsnittlig levealder er 34 år for menn og 41 år for kvinner.

Informasjon[rediger]

Det første du legger merke til om du skulle være så uheldig å ankomme Saltrød fra vest er noen store gule og røde byggninger. Disse er kommunale boliger hvor svært mange innbyggere bor. Kommer du inn fra nord vil du se et helt nytt og fullstendig tomt byggefelt, og kommer du fra sør får du medalje, for da har du klart å kjøre over Tromøyfjorden. (dette har i 2008 fremdeles ikke skjedd).

Saltrøds store stolthet er Arendal sykkelsport holder til her.

En annen ting som innbyggerene setter stor pris på er et kjøpesenter som heter Saltrød- senteret. Dette er tradisjonelt stedet hvor alle de coole kidsa, samt noen spilleavhengige eldre damer, henger og slenger.

Politiske retninger[rediger]

Hvilke politiske retninger som er populære på Saltrød, råder det mye uenighet om. De mest populære politiske partiene er nok alikevel FRP og Demokratene, i hvert fall om man skal lytte til Saltrøds eget ekspertpanel, som er å finne utenfor mix- kiosken ved Saltrød- Senteret. Disse eldre menneskene sitter som regel der 24/7, og de deler MER enn gjerne sine politiske syn med alle som går forbi, enten den stakkars forbipasserende vil det eller ikke. Under disse diskusjonene går det som regel hett for seg, og slåsskamper er ingen sjeldenhet (hvem er vel Martin Schanke??).


Klima[rediger]

Klimaet i saltrød er generelt dårlig, med regn og vind om sommeren og regn og vind på vinteren. I tillegg er det regn og vind på høsten.

På stille dager med lite vind forpester lukta fra den nærliggende søppeldynga heftingsdalen hele saltrød, men ettersom ikke så mange på saltrød har luktesans lenger er ikke dette noe stort problem.

Stuenes skole[rediger]

På toppen av skolebakken, som et stort grått fengsel, ligger den beryktede Stuenes ungdomskole. Skolen het Moland u-skole fram til 2003, men skiftet da navn til Stuenes, bare 41 år etter at Moland ble oppløst. Skolen er mest kjent for en undersøkelse i 2007 hvor de faktisk endte som en av Europas dårligste skoler.

Skolen har også ønsket å skaffe seg en skolegenser, men elevenes mest populære motiv, "fange på Stuenes skole" ble hindret av skolens ledere fordi det brakte frem sider ved skolen som ikke andre skal se.

Skolebygningene er også utgamle, så kommunestyret lovte en ny skole innen 2010, men det ble selfølgelig ikke noe av.

De forskjellige områdene på Saltrød[rediger]

Saltrød deles vanligvis opp i 4 forskjellige områder, hvert med sitt eget karakteristiske trekk.

Pizza Napoli aka slummen:

oppe ved hele Saltrøds pizzaresturant ligger det området som kalles slummen. her bor mesteparten av stedets narkomane og uteliggere. det strekker seg ned til verven i sør og opp til Gunnar Knudsens vei i nord. Det har flere ganger vært diskutert å danne en egen politistasjon for å rydde opp i dette området, men et mer populært forslag går ut på å rett og slett brenne ned hele nabolaget.


Lennsmannsveien aka Tha Hood:

Dette strøket ligger sentralisert rundt Saltrøds statoil- stasjon. her bor de fleste av Saltrøds ulovlige innvandrere. Det er derfor et stort miljø for gangstere og organisert kriminalitet. Overlever du en kveld på hjørnet i Tha Hood, bør du se på deg selv som heldig. Det største øyeblikket i Tha Hoods historie var da de klarte å velte en Heineken bil som stod parkert på bensinstasjonen. Da var det fest 7 dager til ende.

Den gangen de klarte å velte en Heineken- bil og slik gav samfunnet fingærn


Anton Anonsens Vei aka Los Angeles Anton Aanonsens vei er der man får cash money money. Alle fra Anton Aanonsens vei eller Alvika hater Froland. Ikke gå inn her med mindre du vill bli banket opp og ranet eller om du er en tyrker.


Skibvig Ringvei aka Miami:

Skibvig ringvei har til alle tider vært regnet som Saltrøds beste vestkant, til tross for at det ligger på østsida. Her bor de Saltrød- dølingene som har tatt lengst utdanning (dvs fullført ungdommsskolen). Her ligger til og med Hele Saltrøds badested, Paulus holme (derfor Miami)Skibvig Ringvei er også kjent som stedet der Jacob bor.


Haugereid aka Texas:

Haugereid er Saltrøds grense mot Austre Moland og er derfor noe ekskludert fra resten av Saltrød. Dette er stedets hovedsenter for hjemmebrenning av sprit, noe ungene lærer fra de er ca. 8 år gamle. Spriten som produseres her brukes blant annet i den årlige "oversvømmelsesn" (se toppen av artikkelen). Resten drikker de selvfølgelig selv!

Saltrød i media:[rediger]

Saltrød blir ikke omtalt i media for da vet man at folka i slummen gjør opprør mot de rike på Alvika

kjente band[rediger]

musikk er det dårlig med på saltrød, siden ingen har råd til verken instrumenter eller stereo, men allikevel har vi to dyktige og standhaftige new age rockeband.


Drittunger: