Samfunnsfag

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Samfunnsfag er et fag i den norske skolen som ble oppfunnet sent i det 13. århundre av Satan pga. manglende ting å gjøre i skoletiden. Siden det var Satan som oppfant tidsfordrivet er det selvfølgelig hans egne medhjelpere som er lærere. Lærerne har vokst fram mellom Satans tær (sammen med all den andre satans dritten) oppgjennom tidene. Selv om læren om samfunnsfag ble funnet opp som et tidsfordriv, virker det bare som om tiden går saktere når man "underholdes" av dette lærerike, nyttige, interessante og inspirerende faget (sarkastisk ment).


Satans hjelpere[rediger]

Som nevnt har alle samfunnsfag-lærere vokst frem i mellom Satans tær, men av og til blir de bare halvveis utviklet før de høstes og ender opp som Norsk-lærere. Satans hjelpere prøver ofte å være morsomme men ender ofte opp med å si noe som har en seksuell undertone, som igjen ender med at alle samfunnsfag-lærere er pedofile. Når de ikke har bedre å gjøre setter de elevene i gang med å ramse opp hendelses-løpet under Den franske revolusjon. Samfunnsfag-lærere overlever ikke uten en pakke Petteröes om dagen eller en kopp med nytraktet kaffe fra en Moccamaster 3000.

Kjente samf. lærere[rediger]

- Ove "Pedophilius" Demonus (Kjent for blant annet å onanere til smågutters oppramsing av Den franske revolusjons hendelses-løp)

- Andrés "Bla opp på side 666" (E)Mo-nostrus (Kjent for å ikke holde kjeft)

- Eirik "Den unge" Gravstøtte (Ingen begrunnet kjendis-status)

- Karl "Beinmarg" Kirkegaard (Kjent for å piske små 4. klassinger)

- Krølle "Den ekte curly" (En legende i tofta, italia, kjent for å være kjent på ukjente grunner. søker du etter krølle på internett finner du han ikke, han finner deg.)


- Erna kjent for og spise kake foran elevene og torturere dem med historier fra barndommen hennes.)