Samisk

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Samisk er en helt fantastisk oppfinnelse som har hovedbokstavene Č Đ Ŋ Š Ŧ Ž Á Ž, men allikevel er det noe muffens. Det er viktig å vite at samisk ikke er et språk. mange har tatt feil og trodd at samisk var et språk. Ingen vet helt hva dette er , men det er forventet at psykologen Ari Behn skal finne det ut i år 4008. Siden Ari Behn ikke lenger er med oss, vil dette forbli et mysterium helt til det dukker opp en ny mesias. Samisk er en kronisk talefeil. Tale feilen stammer fra en rosa femi potet som fester seg som et utslett på tungen. Mange sammenlegner samisk med språket romvesnene på programmet mummitrollet, men det var faktisk klassifisert som et språk i motsetning til samisk.

Det mysitske i buksa[rediger]

ForskerenJan Teigen la fram i forrige måned en teori om at det mystiske objektet var et dødt marsvin. Dette trodde ingen på for Teigen har kommet med mange teorier om dette objektet. Den andre forskeren som har viet sitt liv til å forske mer på Gros lille problem er disse:

- McGyver. - Peter Pan. - Bush. - Den lille grønne mannen. Hvorfor bor det menn på mars ? Fordi jeg sier det.Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!