Sandvika

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Sandvika er en by i Akershus. Den er en av de ikke-fullt-så-sossete delene av Akershus, men det er likevel mange folk fra Bærum og Asker i forkledning der.

Stubbe.png
Denne såkalte ingressen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


Opprinnelse[rediger]

En mann ved navn Sandlika kjøpte dette landområdet, men da han skulle navngi det, slo Skriveleif til: han skrev navnet sitt feil.

Stubbe.png
Dette såkalte avsnittet er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide det til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


Steder[rediger]

Sandvika er et stopp unna Asker. Togene fra Sandvika til Asker men det er så mange som flykter at togene er alltid stappfulle og det er aldri noen sitteplasser.

I Sandvika er det en videregående skole. De var veldig kreative da de ga den et navn - "Sandvika videregående skole". Den har 3 linjer: en for smarte barn, en for de med mye press fra foreldrene og en for de som ikke vil at foreldrene deres skal bli sure, så de har 10 timer mer skole i uken som straff fordi de ikke kom inn på rett linje.

Sandvika har et storsenter der sandvikingene igjen har vist hvor gode de er med navn - "Sandvika storsenter". Dette senteret er så irriterende laget at man må gå 15 min for å komme seg fra en ende til en annen.