Sau

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Sau
Et eksemplar av arten "Sau".
Et eksemplar av arten "Sau".
Vitenskapelig(e)
navn:
Bæ Bæ
Norsk(e) navn: Sau, Ulldyr
Hører til: MacGyver-skapte dyr og den store barne boka, VG
Antall arter: ca. 5 (uten ninjasauen)
Habitat: Kloakk og beitemarker
Utbredelse: Der det er gress og mennesker (mat). Spesielt stor bestand i Australia.
Delgrupper:

Situasjonen nå

«BÆÆÆ!»

- Sau om sau

«Jeg har det best blant sauer»

- George W. Bush om sau

«Ulla mi har det best med Milo»

- Tom Arild om seg sjøl

«Det sies at hunden er menneskets beste venn, det er sant, fordi sauen er menneskets største fiende»

- Gud om sauer

«Sauer sier: Bæ, bæ, bæææ, bæææ! Bææ, bæ, bæææ! *Oversatt: Hør etter alle patruljer, vi rykker inn!»

- Odin Jenseinius om sauenes verdensovertakelse i år 2056

«Nå er jeg lei av å gjete sauer, jeg tar og dreper en løve med en slynge!»

- David om sauer

Viktig info om sauen[rediger]

Sauen er et lite dyr. Sauen stammer fra skyskomplaene, som er et unikt tilfelle av skyer som du ser på himmelen mellom kl 9 og 1. over ni. Derfor er sauene så luftige og liker å hoppe og sprette. Men derimot hvis du barberer en sau blir den i slekt med den ufyselige arten nakenhunden/katten/råtten eller fordi den har ikke pels. Så da vet du det! Men hvis du trodde at torsken ikke var et pelsdyr så er du dum. -H


Sauen er et pattedyr som er kjekt å ha, og er veldig god å prate med. Sauen er det eneste pattedyret untatt den afrikanske kabelskilpadden som legger egg. Den legger ikke bare egg, men på lik linje med kabelskilpadden liker den godt å fyve. Saueegg er forøvrig en delikatesse som man må smake om man ikke har smakt den allerede. Sau også kjent som " skadedyr " er et dyr dekt av mange ullsokker og bomULL. Ordet sau er forkortelse for " Slaskete Arbeidsløse Udyr Som Ikke Er Bra ". Derfor kalles den noen plasser for " Sausieb "

Intelligense[rediger]

Sauer er laget av ull. De fleste sauer, også kalt hønenes fedre, er kule dyr, men noen Sauer er også veldig nerdete, en gjennomsnittlig sau har 400 IQ, noe som gjør at de er vanskelige å fange akkurat som Macgyver og Chuck Norris de er ikke akuratt lette å fange de heller, ikke at jeg har prøvd men mora mi drev business og økonomiutdannelse med dem.

Men de som har prøvd har sikkert sløset med tid de kunne brukt på andre ting for eksempel barbert seg, bakt en kake eller bare rett og slett prøvd å fange en sau.

Det er også derfor de ligger i veikanten på fjellet. Alle vil kjøre på en sau! (Tro meg, det er det fengeslstraff for!) Verdens smarteste sau heter Sau i storbyen, og har 3000000 i IQ. Hvis du har hørt om Atlantis, er det sauenes hovedstad. Det er derfor den er skjult og ingen kan finne den.

Evolusjonen av sauen/sauden[rediger]

Jonas hadde en ide om hvordan han kunne fjerne store mengder gress. Men før han fikk tenkt ferdig så kom det en mengde sauder ned gjennom skogsvegen. Siden sauder ikkje klare å gå i ei bein strekning så søkte dei tilflukt på marka til Jon Arne. Slik kom dei til Noreg. Men etter å fått namnet asylsøker så ville saudene bli 100% norske. Det er her Slaget ved Kraftforstad starta. Det var et blodbad og mange saudeliv gjekk tapt. Men saudene var forbredt på dette. Dei ville aldri gi seg, fordi dei visste at dette var ei sak som betydde mykje. Og etter dei seira over Kraftforstad så migrerte dei heile Noreg. Dei som var så heldig og skjulte seg for første generasjons saudene kunne gjenoppbygge Noreg. Dagens mennesker kaller dette for Svartedauden. Men sannheita er at det virkeleg var sauder som gjorde dette. Men etter 2 generasjons saudene kom så kunne vi leve trygt med desse geniale tøffe makaroni Ladaene. Den dag i dag får vi lite for ulla men mykje for å drepe sauden så saud er tøft.

Australia[rediger]

Sauen ble også fraktet til Australia av romvesener for å ta over verden, men romvesnene var ikke sikre på om dette kom til å fungere så de bestemte seg for å først prøve å ta over Australia. Sauene i seg selv klarte ikke å ta over hele Australia for de ble blokkert av et gjerde, men det ikke mange vet er at sauene bææææærer en farlig sykdom, SAUGALSKAP!!! Flest folk i Australia har allerede blitt smittet uten å vite det men hvis du ser nøye etter kan du se det på de med deres merkelige dialegt og hårete hoder.

Sauer er også kjent som ville råvdyr og har i mange tilfeler vært kjent får å eksplodere hvis du kaster en ost på den. Dette er fordi sauen har en automatisk bombe som eksploderer i nerver av ost etter en tvungen gene endring gjennomført av Hitler for å bombe den britiske osterulling konkurransen. Ninjasau er den eneste sauen som kan spise ost.