Sauron

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Sauron ble født 31 januar i 1789. Han er kjent for og gå i rustning, sitt forhold med Sarumann og sine koslige planer om å ta over verden.

Sauron begynte sin karisere med og jobbe i fornøyelsesparker. Han ble kjent som en riktig hyggelig kar og helsemenister Anne-Grete Strøm-Erichsen utalte en gang at Sauron er en riktig solstråle, et forbilde for oss alle.

Fil:..............................jpg

Da Sauron ble 20 år reiste han til Jamaica for og studere Ornitologi. Men en dag ble han angrepet av en meget skjelden kanrai fugl med hoggtenner, dette skremte han fra og fortsette som ornintolog. Sauron traff også 9 andre mannlige studenter som ble betatt av han. Sauron smidde noen søte forlovelsesringer til dem, men dette ga han makt over studentene av en eller annen grunn. Så ble Sauron litt snål og smidde en ring til seg selv, denne ringen gjorde slik at alle som så den ble betatt av den som brukte den. Etter alle årene som morromann fikk Sauron smaken på makt. Han dro til Hollywood. Der traff han masse mennesker som hadde blitt utsatt for plastiske operasjoner, de ble kalt for orker. Han bestemte seg for å bli konge over dette stedet og orkene. Han omdøpte Hollywood til Mordor, som på svensk betyr "morsom plass". Men en dag skjedde det noe forferdelig. Sauron var ute på sin daglige spasertur ned på Spar i rustningen sin, da han traff noen "gangstere" ved navn Isildur og Elendil og hæren deres. Disse hadde hørt om den fantastiske ringens evner, og de overfalt Sauron og rappet ringen. Sauron ble så trist at han eksploderte og ble til en metallklump.

Men i 1994 samme år som sommer ol ble arangert i Norge vendte Sauron tilbake, Han bestemte seg for og ta tilbake ringen men for å hvne seg litt ekstra skulle han ta over verden. Han allierte seg med Sarumann, tidligere kjent som Dr. Frankenstein og de begynte og masseprodusere Orker. Sauron hadde en hemelig plan om og drepe Sarumann for morro skyld etter at jobben var gjordt. Sauron sendte sine drabanter ut i verden for og finne ringen, men det hvite rådet hadde den. De var redde for at Sauron ville dynke dem i tran olje og bygge skumle fornøyelsesparker over hele verden om han fant ut at de hadde ringen. Så de sendte Frodo og sam ut på selvmords oppdraget og kaste ringen i Domedags berg (en vulkan Sauron bygget i en hagekonkuranse, desverre tapte han men han mydet dommeren og van av like vell)

Men Frodo og Sam ville beholde ringen for seg selv, men en kveld de slo leir dukket Gollum opp. Gullum en artig liten luring av ukjent avstamning (men det er en annen historie) rappet ringen for og gi den til Sauron i det håp om og få iskrem. Frodo og Sam jaget Gollum til Domedags berg, hvor han på pur f hoppet ned i flammehavet. Sauron satt i mellomtiden i tårne sitt og spilte vri åtter med Sarumann mens de koste seg med en halv liter. da Sauron oppdaget hva som hadde skjed ble han så forbanna at hele tårnet raste sammen og uheldigvis hele Mordor også.

Sauron jaget Frodo og Sam hjem til moren deres hvor de fikk husarest. Slukøret måtte Sauron og Sarumann tusle til en tvilsom bar i Sverige. Det går rykter om at Sauron planlegger et angrep på Norge med hjelp av sveriges tvilsome små luringer.