Sel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Sel, eller Seler når de opptrer som to eller flere i følge, er vennskapelige dyr som aldri vil noen noe vondt. Det finnes svært få av dem, på grunn av høy utryddelse.

Nå er det kun Mamma sel, Pappa sel, Frøken sel, Broder sel og Søster sel igjen. Hvis du skulle komme i skade for å gjøre en sel noe vondt, si for eksempel at du dulter borti frøken sel ved et uhell, må du skynde deg å si: ÅÅÅÅÅÅ-UNNSYLD FRØKEN SEL! Merk uttalen- unnsyld. Ikke unnskyld. Seler liker folk som sliter litt med uttalen. Seler sier ikke så mye, men når de har tatt seg en dram eller to, synes de at det er svært festlig å si det tyske ordet jawohl. Seler er fine dyr. Så fine. Ingen tvil om det. Man må passe på at seler ikke tar Sel-mord, og vi må lære alle seler Sel-forsvar

Neiiiii den selen tar Sel mord. Å den selen lærer seg karate fordi det er viktig med sel forsvar. Den selen skryter av seg selv fordi den er sel opptatt.


PS! Ikke ødelegg denne siden med nonsens. Det kan oppleves som ren sabotasje. Ja, du hørte meg; sabotasje!

Andre betydninger[rediger]

Seler: gjenstand (merk entallsbetydningen, én gjenstand som oftest benevnes som to i par allikevel. Men sjelden flere) som sørger for å holde buksene på plass; ofte kalt bukseseler

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.