Selleri

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Selleri Nam , Nam.[rediger]

Selleri er en av Rema 1000 oppfinnelser for og lokke til seg sunne forbrukere til deres butikker. For forskning viser at :

  • Sunne forbrukere sliter mindre på gulvbelegg i butikken.
  • Sunne forbrukere blir raskere og mer effektivt ferdig i butikken så det er mer plass til nye forbrukere.
  • Sunnere forbrukere går oftere i thaits som tenåringsgutter og usunne forbrukere liker. Det gjør at tenårings-gutter handler mer og mindre kritisk i butikken.
Selleri blir bruk mye i sex-undervisningen på voksen opplæringen. For og lære vekk hvordan man skal barbere pungen uten og få varige skader.

Skapelse.[rediger]

Selleri ble skapt etter en lang og intens forskning av Helmut schnitzel som fant ut at bak atomene skulle det befinne seg en super grønnsak. Å endelig etter 2 - 3 års forskning klarte han med god hjelp fra en kasse med Øl og flytte de hersens atomene og gripe tak i grønnsaken. Det han dro frem var intet annet en en super-selleri som han klonet å små vanlige selleri er det som blir solgt som super-matbutikken.

  • Før han fikk sagt Eureka , hadde Rema 1000 gitt han en avtale som skulle gi han faste inntekter for grønsaken resten av livet.
Steve Jobs spiste selleri i 3 uker før han kom opp med firmanavnet Apple Computeres.

Kjent og kjær.[rediger]

Planten er blitt et elsket produkt i mange hjem. Men dessverre er det alltid noen rare mennesker som ikke skal tåle nye godsaker . De kan få alergier og Higgs boson sykdom eller Polarsyndrom hvor de slever ganske mye og er ekle.

  • Men ekle kunder har penger de å. De liker godt tenåringsgutter. Som liker stramme rumper til sunne kunder. Så de ligger igjen en masse penger. Derfor kan vi si at alle liker selleri.