Seng

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Sengas forbannelse[rediger]

Når en legger seg i en seng, kan det skje flere forbannelser med den personen. Man får en lang eregert penis og hvitt skum pleier å komme ut hvis man drar litt i den. Man kan få heftige mareritt om bestas våte kyss, hete sex-scener masse hardcore porno og dyr som stikker agurken i rompa til mennesker og drømmer som gjør deg våt.

Jenter kan oppleve at de begynner å sikle ut mellom leppene sine, de kan også oppleve at puklene blir fastere og de kan begynne å puste tungt. Pumpa begynner ofte å løpe løpsk. Dette kalles "ÜberSexKlar" eller "SmåTent."

Noen for ikke til å sove, og blir bare liggende der med øynene åpne. Og flere har sakt at søsken og venner lider av Lukkus ikkPokkus, som betyr at selv om de sover er ikke øynene lukket helt igjen. Dette blir også kalt NygjerrigLus. Det kan også bli kalt "TittIandresUndertøyus" som betyr at drømmen er om nakne folk.

Gøyale ting[rediger]

Det er en rekke ting man kan gjøre i senga.

  • Lekte telttur! - De fleste gutter fra 12 og oppover er ganske aktive med teltlaging i senga. Desverre er aldri teltet så høyt, spesielt asiater har problemer med å lage høye telt.
  • Morra Brød - Gutter som leker piknikk alene om morgenen med fantasivenner som de finner attraktive.
  • Hompetitten - Flere kjærstepar(og ikke-kjærestepar) finner den leken ekstremt morsom. Desverre er den veldig slitsom og de fleste gutter stopper ganske raskt.