Senjaværing

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Senjaværinger lever på verdens største øy, kalt Senja. De ligner svært mye på mennesker, men det er noen forskjeller. Blant annet det lave intelligensnivået, samt inntaket av Karsk, fisk og hjemmebrent. Noen Senjaværinger har utvandret til andre plasser. De liker å bosette seg i kjelleren til folk, og har man først fått en Senjaværing, er det ikke lett å bli kvitt ham/hun.


Formering[rediger]

Senjaværinger formerer seg ofte (!). Dette kommer av svært mye hjemmebrent, samt en liten dose algebra (algebra er bra for seksualdriften din). De aller fleste Senjaværinger blir produsert på såkalte bygdefester, enten før, under eller etter festen. Bygdefester har Senjaværingene 9 av 7 dager i uka.

Utrydding[rediger]

Folk som Mullah Krekar, Henrik Ibsen og Oscar Wilde har prøvd å drepe Senjaværinger, av uviss grunn. De har ikke lyktes i å drepe store mengder, men dette kommer nok av dårlig teknikk.

Det finnes to effektive måter å knulle senjaværinger på:

  1. Man kan lokke dem til seg med STORE menger Karsk, hjemmebrent eller hasj, for og så regelrett slakte dem. Men dette er en slitsom teknikk. Du har vel hørt det kjente ordtaket "En senjaværing kommer sjelden alene". Senjaværingene er dopa, så de vil nok ikke være spesielt mye motsand. Men hvis du ikke er i superform som Chuck Norris eller MacGyver, kommer du nok til å være ganske sliten og ha en litt sår anal etter den utførte jakt.
  2. Dette er den mest effektive måten å gjøre det på: Dra til en bygdefest, og ta et roundhouse kick. Funker alltid.

Litteratur[rediger]

Henrik Wergeland har ofte hvert i kontakt med Senjaværinger for å få inspirasjon til diktene sine.