Sherlock Holmes

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Sherlock Holmes er en engelsk gangster og nekrofil psykopat. Han er kjent for å bruke mesteparten av tiden sin på å late som han er dritsmart, og tilbringer mye tid i sitt såkalte "Mind Palace" som egentlig ikke finnes. Sherlock Holmes lider av sterk nikotinavhengighet og dekker hver centimeter av kroppen sin med nikotinplaster. Når han flyr rundt i Londons gater, er han som regel ikledd en lang sort frakk, blått skjerf, og en ekstremt stygg hatt. Når han ikke er på jakt etter mord og lik som han kan onanere til, befinner han seg som regel i sin idylliske leilighet, 221b Baker Street som han deler med kjæresten sin Dr John H. Watson. Sherlock er for tiden aktuell med realityprogrammet "Sherlock" på BBC hvor man får følge Sherlock og Johns travle hverdag bestående av jakting på muterte hunder, endeløs løping og taxi-misbruk i London, te-drikking, blogging og praktisering av nekrofili.

Oppvekst[rediger]

Sherlock Holmes ble født i en magisk skog i Skottland. Han er sønn av sir Arthur Conan Doyle og Unni Lindell som knullet ham fram på et utdrikningslag hos Edgar Allan Poe.

Som liten drømte Sherlock om å bli sjørøver. Men etter den tragiske hendelsen med sin bror Mycroft, klarte han ikke lenger tanken. Hva som egentlig skjedde, har vært hemmelig en stund. Men når han gav ut sin nye biografi, "Brainy is the new Sexy", ble det kjent. Mycroft skal ha fulgt etter ham inn i hans Mind Palace mens han sang en Nicki Minaj-sang og var utkledd som rosabloggeren Sophie Elise Isachsen. Etter det har ikke Sherlock klart synet av silikonpupper, restylane, mellanotan og brunkrem.

Som ungdom var Sherlock mest kjent som "dealeren", med kodenavn Shezza. Han drev med ulovlig smugling av kroppsdeler og nikotinplaster til alle uteliggere i London. Til gjengjeld fikk han saftig sladder fra uteliggerne om kjente personer som han kunne bruke til utpressing i senere anledninger. Dette ble til et stort nettverk, ledet av Sherlock selv som hadde valgt å kalle det "the homeless network". I en periode var alt sladderet om prins Harry, Stephen Fry, Voldemort og sjømonsteret i Loch Ness, noe Sherlock ble ekstremt lei av etterhvert. Dette nettverket er fortsatt i drift, noe vi blant annet får se i realityserien.

Viktige personer i Sherlock Holmes’ liv[rediger]

  • Dr John H. Watson: En smålig pessimistisk lege med posttraumatisk stress syndrom, og Sherlocks store kjærlighet. Er også nekrofil. Han er bror av hobbiten Bilbo Baggins og radiopersonligheten Bjarte Tjøstheim. John og Sherlock ble forelsket da de møtte hverandre igjennom et datingprogram på TV, ledet av en tjukk mann med briller. De flyttet inn sammen i idylliske 221b Baker Street kort tid etter.
  • Mycroft Holmes: Sherlocks sossete bror som tror han ER den engelske regjering. Egentlig er han bare en nyrik tulling som ikke helt vet hva han skal gjøre med seg selv. Liker å stikke innom for en kopp te og et slag ludo når han har tid.
  • Jim Moriarty: Verdens største bitch som Sherlock egentlig hater, men også er litt forelsket i. Dette innrømmet han etter at de ble tatt på fersken oppe på et hustak, noe som førte til at John prøvde å ta livet av seg selv.
  • Mrs. Hudson: En senil gammel dame som hevder at hun eier 221b Baker Street. Elsker homser og leide derfor ut leiligheten i andreetasje til Sherlock og John. Titter stadig innom for å få med seg litt seksuell action. Har en fortid som eksotisk danser og narkolanger men la dette på hyllen da hoften skled ut av ledd.
  • Irene Adler: 50 Shades of Grey på to bein, bokstavelig talt. Eier alle piskene som finnes i Storbritannia til hestejentenes store forskrekkelse. Liker å sprade rundt naken når hun får besøk, særlig av John og Sherlock. Er fortsatt dødsforelsket i Sherlock til tross for at hun har blitt avvist flere ganger.

Karriere[rediger]

Sherlock er for tiden realitykjendis, men har også hatt andre jobber: