Shopping

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Hei, vi leker ikke TV Shop. Vi er det!
Shopping på TV - genialt!

«Shopping er for pingler. Ekte menn (og kvinner) lager klær av papir. Shopping er vår tids religion og butikken er et hellig tempel.»

- Ukjent om shopping


Shopping er en dødelig bakterie infeksjon som kan ramme alle som blir overeksponert for ordet salg. Bakterien har artsnavnet Shopolocica Bacterius og ble oppfunnet av den samme femi-demonen som oppfant TV Shop, Richard Simmons. Forskere har i senere tid vitenskapelig bevist at 99,9997% av verdens kvinner lider av den svært farlige bakterie infeksjonen shopping. Symptomene er blant annet; å være blakk, like å se på Tv-Shop, Kløing og irriterte handflater når i kontakt med en prislapp, abstinenser ved rykninger i hendene og munnen ved høre eller lese ordet salg.


Noen mennesker er besatt av shopping. Disse putter ting i vaskemaskinen 1 gang før de gir tingene til Fretex eller kaster de i søppelkassa. Dette har blittkonsatert som unødvendig pengeforbruk.

Matkartongene som blir shoppet inn blir til et gigantisk søppelberg. Selv om det blir resirkulert. Shopping er bra ved korrekte mengder, miljøbevisst tenking hos forbrukerne.

Relatert[rediger]

de fleste som lider av denne ekstremt farlige bakterien er enten jenter fra 14-19 år eller gifte kvinner uten barn.hvis du ikke oppdager bakterien innen minst 2 mnd. vil personen være hjelpeløs! ingen medisiner vil nytte, men det finnes et råd: send til klepp eller hidra. absolutt ingen klesbutikker, bare bensinstasjoner eller havner så langt øyet strekker seg :) men det er en visss risiko for dette. personen kan utvikle så kraftig trang til å shoppe, at når hun kommer tilbake vil hun gå amok med kreittkortet. det er derfor lurt å passe på at individet ikke får for mye menneskelig kontakt i løpet av oppholdet. ADVARSEL: til dere som kjenner noen eller selv er i ferd med å utvikle denne dødelige bakterien: ikke bruk eller gi kredittkort til noen. dette kan gi alvorlige følger for det senere liv!! hvis denne persone (eller deg selv) er gift eller har barn bør du være ekstra forsktig. det kan medføre alvorlig blakkhet, sinnnsforvirrelse og ekteskapsproblemer.det kan til og med gå så langt at du begynnner å handle på kappahl!!!!


Shopping er naturens svar på fritidsproblemer. Handler som oftes om unge damer som har mye penger de gjerne vil bruke på å kjøpe seg en ny genser, sminke eller et nytt par olabuker. Disse gjenstandene blir ofte brukt for å få de unge mennenes oppmerksomhet og tiltrekkelse.